Leo Strizu, dezvăluiri despre MM Stoica: Pe unde l-am dus m-a făcut de râs din cauza băuturii

0
Publicat:

Leo Strizu, antrenorul plecat de la FCSB după ce și-a dat seama că a fost adus pe post de marionetă, continuă seria dezvăluirilor despre comportamentul lui Meme Stoica la clubul deținut de Gigi Becali.

Leonard Strizu. FOTO Mediafax Foto / Alex Nicodim
Leonard Strizu. FOTO Mediafax Foto / Alex Nicodim

Într-un interviu pentru ProSport, Leo Strizu a vorbit despre perioada petrecută la vicecampioana României și a făcut o serie de dezvăluiri despre managerul general de la FCSB, Meme Stoica.

Strizu a relatat un episod petrecut într-un club de noapte din Brașov, în care Meme Stoica s-ar fi îmbătat atât de rău, încât a băut alcool din încălțăminte.

„Pe unde l-am dus pe MM-ul m-a făcut de râs din cauza băuturii (...). Unii se mai îmbată. Bă, dar la un moment dat să nu-ți convină să bei din pahar și tu să te descalți să-ți pui băutura să bei din pantof?! Eu zic că e bine să mă opresc”, a spus Leo Strizu pentru ProSport.

Leo Strizu spune că a ajuns la FCSB peste capul lui Meme Stoica:

„Toate au fost bune și frumoase până m-a numit pe mine Gigi, poate la sugestia lui Teia, după ce a plecat Dică. Gigi a spus «ce mai cauți antrenor cu licență, când ai antrenor cu licență în club». Acum înțeleg că MM s-a opus de fiecare dată. (...) Nu știa la ce se așteaptă. Și mă refer că cu Strizu nu se poate comporta cum se comportă cu alții.”

Amintim că Leo Strizu, care deține licență PRO și care a fost angajat de Gigi Becali ca acoperire pentru Mihai Pintili, a renunțat la postul decorativ de antrenor principal în acte la FCSB. El nu avea voie să conducă ședințele de pregătire, nu alegea formula de start, nici nu era primit în vestiar înaintea meciurilor. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite