Istvan Kovacs, apărat de marele Thierry Henry la televizor: verdict clar despre arbitrajul românului VIDEO

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Istvan Kovacs (39 de ani) a devenit un „țap ispășitor“ pentru suflarea catalană, după Barcelona – PSG (1-4) în returul sferturilor Ligii Campionilor. Adevărul a arătat aici cum arbitrul din România a fost călcat în picioare, în mod nejustificat, după o partidă în care toate deciziile sale majore, cu impact asupra rezultatului final, au fost corecte!

Thierry Henry. FOTO: Arhiva Adevărul
Thierry Henry. FOTO: Arhiva Adevărul

Acum, avem încă o confirmare în acest sens. Pentru că francezul Thierry Henry (46 de ani), fost fotbalist emblematic pentru Barcelona, a admis și el că formația catalană a fost zdrobită de PSG nu din cauza arbitrajului, ci pentru că, pur și simplu, a jucat slab și a comis greșeli pe bandă, fiind taxată.

În discursul său, în calitate de analist TV, Henry s-a referit atât la faza eliminării lui Araujo, în minutul 29, cât și la penalty-ul acordat de Istvan Kovacs pentru PSG, în minutul 59. Fostul internațional francez a aprobat ambele decizii ale centralului român.

Ce a spus Thierry Henry după Barcelona – PSG, scor 1-4?

*Dacă Xavi (n.r. – antrenor Barcelona) spune că eliminarea lui Araujo a fost o decizie greșită, eu vin și spun că, de fapt, au fost mai multe greșeli comise de Barcelona. La eliminarea lui Araujo, jucătorul Barcelonei greșește. De ce să-i dai arbitrului prilejul de a te elimina? Lasă-l pe Barcola să pătrundă în careu și roagă-te să te salveze portarul. Barcelona a meritat să fie redusă la zece oameni!

*Apoi, faza penalty-ului. Acel penalty a fost penalty!

*Barcelona n-a luat golurile de la PSG, pentru că a jucat în zece oameni, ci pentru că a intrat în panică. Nu poți câștiga niciun trofeu, atunci când intri în panică.

ANALIZA LUI THIERRY HENRY LA TELEVIZOR

Liga Campionilor, sferturi, retur

Marți

Barcelona – PSG 1-4 (4-6 la general)

Dortmund – Atletico Madrid 4-2 (5-4 la general)

Astăzi

Bayern Munchen – Arsenal 22.00 (2-2 în tur)

Manchester City – Real Madrid 22.00 (3-3 în tur)

Semifinale

*Dortmund – PSG (30 aprilie și 7 mai)

*Arsenal / Bayern – Real / Manchester City (30 aprilie și 7 mai)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite