Ion Crăciunescu va arbitra meciul de retragere al „Generației de Aur”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe 25 mai 2024, de la ora 20.30, Arena Națională vă găzdui meciul de retragere al ”Generației de Aur”, echipa care scos lumea în stradă în vara lui 1994, când a ajuns în sferturile de finală ale World Cup '94.

Generația de Aur, pregătită pentru meciul de adio
Generația de Aur, pregătită pentru meciul de adio

Meciul de pe Arena Națională o să fie arbitrat de Ion Crăciunescu (73 ani), fostul mare arbitru internațional român. ”Am fost contemporan cu ei. A fost o mare bucurie să îi văd. Nu știu componența brigăzii. Sandu Viorel este unul dintre asistenți. O să mai iau un asistent din Vâlcea. Rezervă? Nu e cazul, că eu țin meciul”, a declarat Ion Crăciunescu, la DigiSport.

Va fi o ieșire din scenă și pentru arbitrul ajuns pe locul 2 în topul centralilor în vremea sa de glorie. El va avea ocazia să conducă partida în care ”Generația de Aur” a României va face show împotriva unor stele ale lumii ca Hristo Stoichkov, Rivaldo sau Luis Figo, jucători care vor fi antrenați de Jose Mourinho.

Lotul României pentru meciul de retragere

Portari: Florin Prunea, Bogdan Stelea

Fundași: Gheorghe Popescu, Iulian Filipescu, Miodrag Belodedici, Dan Petrescu, Tibor Selymeș, Gheorghe Mihali, Răzvan Prodan (fiul lui Didi Prodan)

Mijlocași: Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru, Ioan Ovidiu Sabău, Ovidiu Stângă, Ionuț Lupescu

Atacanți: Ilie Dumitrescu, Florin Răducioiu, Marius Lăcătuș, Ion Vlădoiu, Viorel Moldovan, Adrian Ilie

Antrenori: Anghel Iordănescu, Gabi Balint

SportPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite