Ianis Hagi ar putea ajunge în Bundesliga. La Rangers ar fi abia a treia soluție pe postul său

0
Publicat:

Ianis Hagi (24 de ani) ia în calcul variantă plecării de la Glasgow Rangers. Două motive stau la baza acestei dorințe: o ofertă bună de la Borussia Monchengladbach, dar și faptul că e foarte greu să mai prindă prima echipă la gruparea scoțiană după accidentarea care l-a scos din circuit timp de un an.

Ianis Hagi prinde rar echipa la Glasgow Rangers. Foto EPA EFE
Ianis Hagi prinde rar echipa la Glasgow Rangers. Foto EPA EFE

Rangers News susține că negocierile pentru transferul lui Ianis la Gladbach ar putea începe în curând, mai ales că titularul de pe postul pe care evoluează Hagi, Lars Stindle, și-a anunțat plecarea de la echipă. „M-am gândit mult în ultimele săptămâni. A fost o decizie incredibil de dificilă. Cu toate acestea, simt că a sosit momentul să merg pe un nou drum”, a spus mijlocașul ofensiv, pentru site-ul oficial al celor de la Borussia Monchengladbach.

Șefii clubului din Bundesliga sunt nevoiți să îi găsească un înlocuitor, iar o variantă plauzibilă ar fi Ianis Hagi. Rangers News susține că românul s-ar potrivi perfect în locul lui Stindl, care evoluează din postura de „număr 10” într-o așezare tactică de tip 4-2-3-1. „Ianis Hagi este un mijlocaș ofensiv elegant, mobil, cu ochi pentru gol. Hagi posedă multe dintre atributele pe care Gladbach le va căuta pentru a-l înlocui pe Stindl”, notează scoțienii.

Concurență mare pe postul său

Ianis Hagi a primit foarte puține minute de la revenirea după accidentare, iar Malik Tillman, fotbalist împrumutat de la Bayern Munchen și care evoluează pe același post cu Ianis Hagi, ar putea fi transferat definitiv de Rangers, ceea ce i-ar îngreuna și mai multe șansele românului de a-și recupera postul de titular.

„Ianis Mai are contract până în vara lui 2026 pe Ibrox, dar poate că acesta e momentul potrivit pentru a pleca. La urma urmei, Hagi a jucat doar 31 de minute în campionat în acest sezon, din cauza acelei accidentări de durată pe care a avut-o la genunchi.

Presupunând că împrumutul lui Malik Tillman va fi schimbat într-un transfer definitiv, Ianis Hagi ar putea începe sezonul următor din postura de a 3-a soluție pe post. După titularul venit de la Bayern Munchen se mai află și Todd Cantwell, adus în ianuarie (n.r. – de la Norwich)”, adaugă scris scoțienii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite