Halep, veşti proaste de la Indian Wells: Simona îşi continuă căderea liberă în clasament

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani) a abordat „BNP Paribas Open“ de pe locul 17 în lume, însă eliminarea ei prematură din competiţie, în turul III, se va reflecta, începând de luni, în ierarhia WTA.

Simona Halep are cea mai abruptă cădere dintre jucătoarele care s-au aflat în Top 10 mondial, în ultimul clasament din 2020. După cum „Adevărul“ a arătat aici, nicio altă sportivă de elită n-a înregistrat, în acest sezon, o cădere atât de drastică, aşa cum s-a întâmplat în cazul Simonei.

Şi, din păcate, prăbuşirea lui Halep continuă! Pentru că a avut un rezultat modest, la Indian Wells, pe când rivalele ei mai slab cotate au depăşit aşteptările. Ultimul exemplu: Paula Badosa (Spania, 23 de ani). Aceasta a abordat Indian Wells 2021 de pe locul 27 în lume şi acum se pregăteşte să joace finala cu Victoria Azarenka (Belarus, 32 de ani, 32 WTA). Drept urmare, în clasamentul live, actualizat în timp real, Badosa a ajuns deja pe 17, trimiţând-o pe Simona pe 19! Înainte ca Badosa să avanseze în finală, Halep căzuse deja un loc în ierarhia virtuală, până pe 18.

Vestea proastă e că, dacă Azarenka va câştiga Indian Wells, ea va acumula 2.821 de puncte şi va trece pe locul 19 mondial, începând de luni. Ceea ce înseamnă că Halep va cădea pe locul 20!

Indian Wells, semifinale, feminin

Azarenka (32 WTA) - Ostapenko (29 WTA) 

3-6, 6-3, 7-5

Jabeur (14 WTA) - Badosa (27 WTA)

3-6, 3-6

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite