Halep, îndemnată să regleze conturile cu Serena Williams: mârlănia americancei a depășit orice măsură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În ultimul an și jumătate, s-au spus multe inepții despre cazul Halep. Care, în ciuda victoriei de la TAS, a comis, totuși, niște greșeli majore, începând cu faptul că s-a debarasat de oamenii ei de încredere și, ca o puștoaică aflată la început de drum, s-a aruncat în brațele lui Patrick Mouratoglou (53 de ani).

Serena Williams
Serena Williams

Ce-i drept, „Simo“ a plătit cu vârf și îndesat pentru această eroare, scoaterea ei din tenis, din octombrie 2022, fiind o pedeapsă uriașă. Poate mult prea mare pentru greșeala ei. Dacă evaluarea acestei situații e o chestiune de apreciere personală, în schimb, se poate spune, cu tărie, că un om s-a făcut de râs în toată această poveste. Vorbim despre americanca Serena Williams!

O mare campioană, cu rezultate incontestabile, Serena s-a băgat singură în gura fanilor prin reacția ei infantilă după suspendarea lui Halep. Într-o postare fără nicio logică, americanca a scris atât: „8 e o cifră mai bună“. Aluzie la faptul că titlul de la Wimbledon 2019 ar trebui să fie trecut în dreptul ei (n.r. - are 7 trofee la Wimbledon), după cazul lui Halep de dopaj! Doar că o asemenea pretenție n-avea nicio noimă. Concret, „Simo“ a picat un test antidoping, în august 2022, la US Open. Adică, la mai bine de trei ani după meciul perfect contra lui Williams. Toate testele antidoping efectuate de Simona înainte – au fost sute, dacă nu chiar mii de teste, de când s-a apucat de tenis! – au fost negative. Așadar, în momentul în care a bătut-o pe Serena, la Wimbledon 2019, Halep nu greșise cu nimic.

Acum, după ce Simona a primit reducerea suspendării pentru dopaj, curg mesajele fanilor ei pe rețelele de socializare. Atât pe pagina româncei, dar și pe cea a Serenei. Dacă Halep e îndemnată să regleze conturile cu Williams, oferindu-i o replică pe măsură, în schimb, pe pagina Serenei, aceasta e făcută praf pentru reacția ei ridicolă după povestea cu Roxadustat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite