Halep atacă US Open cu o pregătire ca la carte: Simona şi-a anunţat programul din luna august

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Halep

Simona Halep (30 de ani, 16 WTA) a jucat ultimul meci la data de 7 iulie, în semifinalele Wimbledon. După o pauză de aproape trei săptămâni, constănţeanca va pleca, în curând, spre America.

Simona Halep a abordat Wimbledon cu cea mai bună pregătire făcută pe iarbă, în ultimii ani, după cum Adevărul a demonstrat aici. Rezultatul acestei pregătiri s-a văzut la All-England Club, unde „Simo“ a atins semifinalele, pierzând doar în faţa Elenei Rybakina (Kazahstan, 23 WTA), cea care, ulterior, a şi câştigat trofeul.

Acum, Halep vrea să aibă multe meciuri în picioare şi înainte de US Open 2022 (29 august – 11 septembrie). Dovadă şi faptul că s-a înscris în trei turnee de pregătire, înainte de ultimul Grand Slam al anului:

*Washington (1-7 august)

*Canadian Open, Toronto, Canada (8-14 august)

*Western & Southern Open, Cincinnati (15-21 august)

Cinci românce sunt pe tabloul de la US Open 2022

În acest moment, România are cinci sportive în Top 100 mondial, chiar dacă, din păcate, Gabriela Ruse (69 WTA) se va prăbuşi în următorul clasament, după cum Adevărul a explicat aici.

Vestea bună e că tabloul de la US Open a fost anunţat deja, pe baza clasamentului actual. Ceea ce înseamnă că România va avea cinci jucătoare în turul I, scutite de calificări:

*Simona Halep (16 WTA)

*Sorana Cîrstea (33 WTA)

*Irina Begu (45 WTA)

*Jaqueline Cristian (62 WTA)

*Gabriela Ruse (69 WTA)

În cazul lui Jaqueline Cristian, aceasta speră să fie aptă până la US Open 2022, în condiţiile în care s-a accidentat, în luna februarie, la Doha, şi n-a mai jucat de atunci, suferind o intervenţie chirurgicală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite