Gigi Becali, lovitură dură după Silkeborg - FCSB: Mihai Stoica a venit cu o veste proastă pentru șeful său

0
0

Gigi Becali a văzut în grupele Conference League o ocazie de a face bani! Pe cârca UEFA și folosindu-se de entuziasmul fanilor care au așteptat cinci ani revenirea echipei în grupele unei competiții europene. Dacă sumele primite de la forul european depășesc deja 5 milioane de euro, în schimb, veniturile din vânzarea biletelor se vor micșora drastic, în următoarea perioadă.

Gigi Becali a trimis FCSB la tăiere în Danemarca. FOTO: Arhiva Adevărul
Gigi Becali a trimis FCSB la tăiere în Danemarca. FOTO: Arhiva Adevărul

După dezastrul cu Silkeborg (0-5), fanii formației din Berceni au luat foc! Nemulțumiți și așa din cauza biletelor scumpe la meciurile europene, ei au renunțat să mai dea de la 100 de lei în sus pentru partidele rămase pe teren propriu, cu Silkeborg (13 octombrie) și cu West Ham (3 noiembrie). Drept urmare, joi, în meciul de acasă cu formația daneză, „Arena Națională“ va fi goală pe jumătate! Această situație a fost confirmată de Mihai Stoica (manager FCSB), la Orange Sport.

Mihai Stoica, șocat de forța celor de la Silkeborg pe teren propriu. FOTO: Arhiva Adevărul
Mihai Stoica, șocat de forța celor de la Silkeborg pe teren propriu. FOTO: Arhiva Adevărul

Ce a spus Mihai Stoica?

*Am scăpat ieftin cu 5-0. Dădeau impresia că, dacă apasă puțin pe accelerație, ne dau gol când vor. Cred că era același semn, victoria lor, și cu prima echipă. Rămâne rezultatul, prestația, rămân românii care au venit din toată Danemarca și în fața cărora trebuie să ne aplecăm și să ne prezentăm scuzele. Rămân milioane de suporteri care sunt dezamăgiți.

*Au toate motivele să fie, mai ales că urmează meciul retur. Probabil, o să jucăm cu un record negativ de asistență. Sunt foarte puține bilete vândute, prețurile mari, iar oamenii sunt dezamăgiți.

*E greu de justificat o asemenea prestație (n.r. – după 0-5 cu Silkeborg). Ce e important de subliniat, n-am citit presa, n-am vrut să mă încarc, e că s-a jucat pe o „mochetă“ (n.r. – teren sintetic). E un pic alt fotbal acolo. Mă uitat la raportul șuturilor, 16-7 și 5-0 pe poartă pentru danezi. N-am văzut niciodată o echipă de nivelul ăsta care să facă aproape 1.000 de pase.

*Oamenii ăia chiar știu să joace pe „mochetă“! E diferit de gazonul sintetic. Nu e vorba de scuze, dar e puțin alt sport. Eu cred, nu dau sfaturi pariorilor, că sunt bani pe jos la o victorie a lui Silkeborg contra lui Anderlecht.

Conference League, etapa a 3-a, joi

Grupa B

Anderlecht – West Ham 0-1

Silkeborg – FCSB 5-0

Clasament

1. West Ham 3 3 0 0 7-3 9

2. Anderlecht 3 1 1 1 1-1 4

3. Silkeborg 3 1 0 2 7-4 3

4. FCSB 3 0 1 2 1-8 1

Grupa G

Sivasspor – Ballkani 3-4

Slavia Praga – CFR Cluj 0-1

Clasament

1. Ballkani 3 1 1 1 7-7 4

2. Sivasspor 3 1 1 1 5-5 4

3. Slavia Praga 3 1 1 1 4-4 4

4. CFR Cluj 3 1 1 1 2-2 4

Sistemul de calificare

În Conference League, la finalul fazei grupelor, echipa de pe locul 1 va merge direct în optimi. Echipa de pe locul 2 va juca un play-off cu o adversară care va ocupa poziția a 3-a într-o grupă de Liga Europa. Învingătoarea va merge și ea în optimile Conference League.

Sumele puse în joc în Conference League

*Fiecare victorie: 500.000 de euro

*Fiecare remiză: 166.000 de euro

*Locul 1 în grupă: 650.000 de euro

*Locul 2 în grupă: 325.000 de euro

*Calificarea în primele faze eliminatorii: între 300.000 şi 600.000 de euro

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri