Gigi Becali, fără pic de jenă: Cum a răstălmăcit numele antrenorului de la FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
gigi becali

Latifundiarul din Pipera a bifat acest sezon cu Anton Petrea (46 de ani), care din momentul instalării sale pe bancă n-a ieşit din cuvântul patronului.

FCSB mai are de jucat un meci din play-off cu Anton Petrea, cel cu CFR, programat pentru astăzi (ora 20.30, Digi Sport, Telekom Sport, Look Sport). 

E o partidă care nu contează decât pentru palmares, având în vedere că CFR e deja campioană, iar FCSB nu mai poate pierde locul 2.

Iar Petrea, după un sezon în care a fost „telecomanda“ patronului, a renunţat la această postură, urmând să fie înlocuit de Dinu Todoran. Comentând această situaţie, dar şi refuzul lui Marius Şumudică de a veni la FCSB, Gigi Becali şi-a mai bătut joc o dată de Anton Petrea, în dialog cu gsp.ro. Concret, latifundiarul a răstălmăcit numele tehnicianului, aşa cum face, periodic, cu subalternii săi din dorinţa de a se amuza pe seama lor.

Ce a spus Gigi Becali?

*Şumudică a vrut să vină cu tot stafful lui. Asta însemna încă 15.000 de euro. Dar nu e vorba de bani, ci de faptul că nu pot să schimb stafful. Cum să-i dau afară pe Neubert (n.r. - preparatorul fizic) sau pe Popa (n.r. - antrenorul care pregăteşte portarii)? Păi, lui Neubert i-am zis că-l voi ţine toată viaţă, iar de Popa m-am rugat să vină aici. Nu pot să fac asta!

*Contractul era făcut pentru Şumudică. Totul era aranjat, am stabilit detaliile, dar după aceea a trimis şi buletinele celor din staff, patru colaboratori. A zis «Gigi, eu dacă nu vin cu stafful, atunci nu vin». I-am spus «Bine, tată, să fii sănătos! Nu e nicio supărare». I-am spus că se poate răzgândi când vrea. Când a plecat, i-am zis «Băi, te poţi răzgândi când vrei tu». Şi eu la fel până se semnează contractul. Şumudică şi acum se poate răzgândi.

*Iar el a trimis datele colaboratorilor lui. Stai puţin. Ce fac? Îl dau afară pe Neubert? Îl dau afară pe Popa? Eu nici pe Toni «Pietre» (n.r. - Anton Petrea) nu-l dădeam afară, dar el n-a mai vrut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite