Gigi Becali, de râsul fotbalului românesc: Ce a putut să zică şeful Craiovei despre patronul FCSB

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali face prăpăd la FCSB
Gigi Becali face prăpăd la FCSB

Formaţia din Berceni a devenit un etalon al amatorismului în campionatul intern. Ceea ce spune totul, având în vedere că la noi, oricum, nivelul e unul extrem de scăzut.

FCSB e în cădere liberă sub patronatul lui Gigi Becali! În acest moment, echipa traversează cel mai slab debut de sezon din ultimii ani, fără victorie după primele trei partide oficiale şi cu un singur gol marcat! Atenţie: acest bilanţ dezolant a venit, în condiţiile în care FCSB a jucat cu nou-promovata Universitatea Cluj şi Saburtalo din Georgia, în două din cele trei meciuri, nu cu nişte forţe fotbalistice!

Dezastrul de la FCSB e o consecinţă firească a faptului că, la această grupare, antrenorul e călcat în picioare. Sistematic. Toate deciziile, inclusiv cele tehnico-tactice, sunt luate de patronul Gigi Becali. De aici şi reacţia ironică a finanţatorului Craiovei, Mihai Rotaru, astăzi, la Pro Arena.

Întrebat dacă a aflat despre plecarea antrenorului de la FCSB – Adevărul a scris aici despre subiect – Rotaru a răspuns, răzând: „A părăsit Gigi echipa? Credeam că de el e vorba, aţi zis că au rămas fără antrenor“.

Când a redevenit serios, Rotaru a făcut o analiză a startului de sezon, în care CFR Cluj, FCSB şi echipa sa, CS U Craiova, primele trei clasate din stagiunea precedentă, au dezamăgit.

Ce a spus Mihai Rotaru la Pro Arena?

*Faţă de CFR şi FCSB, noi n-am pierdut, glumind puţin (n.r. – CS U Craiova a remizat cu U Cluj în etapa a doua). 

*CFR era normal să vină în cap după 5 ani. Asta era şi analiza noastră înaintea sezonului. FCSB a greşit pregătirea fizică. Am văzut că şi conducătorii lor comentează de noi, deci pot să vorbesc şi eu.

*La FCSB, la fundaşi au făcut greşeli, aţi văzut ce înseamnă Tamm (n.r. – Jonas Tamm, fundaş refuzat de Craiova). Dar au calitate, în rest.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite