George Pușcaș, pe cai mari la Genoa. Decizia italienilor după prestația de la naționala României

0
Publicat:

George Pușcaș a avut un început de sezon nesatisfăcător la Genoa, formație pentru care nu a marcat până acum de la revenirea în Serie A. Însă atacantul pare că a spart ghinionul, cu o prestație solidă împotriva Israelului, meci în care a reușit primul gol al său în 8 luni.

George Pușcaș s-a descătușat la meciul cu Israel. Foto frf.ro
George Pușcaș s-a descătușat la meciul cu Israel. Foto frf.ro

Internaționalul român, căzut în dizgrație atât la națională, cât și la formația de club, are partea acum de o injecție de încredere. Prestația lui George Pușcaș a fost urmărită inclusiv de Alberto Gilardino, antrenorul celor de la Genoa, care a decis să-l titularizeze, potrivit PianetaGenoa, în jocul cu Frosinone, programat duminică de la ora 16.00. E adevărat, românul va beneficia și de faptul că atacanții care i-au ”luat fața” la echipa de club, Retegui și Gudmundsson, sunt indisponibili.

"Atacantul român a început revenirea în meciul cu Israel, împreună cu Radu Drăgușin, pentru Campionatul European din 2024. O importantă injecție de încredere pentru Pușcaș în vederea campionatului în care atacantul nu a găsit încă drumul spre poartă. Sperăm ca energia lui să-l însoțească și împotriva lui Frosinone unde, la reluarea campionatului, pe grifoni îi așteaptă un meci foarte important.", a comentat presa locală despre George Pușcaș.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite