Fotbaliștii au luat-o razna! Kyle Walker, de la Manchester City, și-a dat jos chiloții în public și a pipăit o femeie VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă Dani Alves e din ianuarie în închisoare, acuzat de viol, iar alți mulți jucători din Europa sunt cercetați pentru agresiuni sexuale, fotbaliștii nu se potolesc. Ultimul caz e cel al lui Kyle Walker, vedeta lui Manchester City, care s-a dat în spectacol într-un bar, toată scena fiind filmată!

Walker, titular în naționala Angliei la ultima Cupă Mondială, și coechipier cu Benjamin Mendy, care a scăpat la limită de închisoare tot pentru o agresiune sexuală, a fost filmat beat duminică, într-un bar din Manchester. El și-a dat chiloții jos de mai multe ori, a pipăit-o pe sâni și a sărutat-o pe femeie care-l însoțea, dar care nu era nevasta lui, scrie gsp.ro.

Kyle Walker, gesturi obscene în public. Foto EPA EFE
Kyle Walker, gesturi obscene în public. Foto EPA EFE

Internaționalul englez de 32 de ani a fost filmat beat duminică într-un bar din oraș, în timp ce se destrăbăla cu doi prieteni și două prietene. Camerele de supraveghere l-au surprins în mai multe posturi jenante în compania unei blonde cu care dansa lasciv.

Poate fi cercetat pentru expunere indecentă

Apărătorul „cetățenilor" și-a dat jos chiloții în public, pe lângă faptul că a sărutat-o și a mângâiat-o pe sâni pe acea tânară, întregul episod durând 90 de minute. Walker a continuat să bea, deși ajunsese în bar vizibil amețit de alcool.

Potrivit Daily Mail, poliția s-ar putea autosesiza și să-l cerceteze pentru "expunere indecentă". Deși pedeapsa poate merge până la 2 ani de închisoare, probabil că vedeta lui Manchester City va primi o amendă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite