Fotbalist brazilian de 26 de ani mort după ce i s-a făcut rău pe teren, la o zi după decesul lui Ekeng

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bernardo Ribeiro
Bernardo Ribeiro

Un fotbalist brazilian în vârstă de 26 de ani, Bernardo Ribeiro, component al formaţiei Friburguense, a încetat din viaţă, sâmbătă seară, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci între echipe de amatori, a anunţat clubul din Brazilia, pe site-ul oficial.

Ribeiro participa la un turneu de amatori deoarece era în vacanţă.

Jucătorului i s-a făcut rău pe finalul primei reprize, astfel că a fost înlocuit. Ribeiro a fost transportat imediat la spital, dar nu a mai putut fi salvat.

Clubul brazilian a menţionat că încă nu se ştie cauza decesului fotbalistului.

Jucătorul dinamovist Patrick Ekeng a murit, vineri seară, la 26 de ani, după ce s-a prăbuşit pe teren, la meciul cu FC Viitorul. Camerunezul Patrick Ekeng a fost scos de pe teren cu ambulanţa, în minutul 70 al meciului jucat de Dinamo cu FC Viitorul, după ce a căzut fără a fi atins de vreun alt fotbalist. Ekeng a fost transportat la Spitalul Floreasca, unde a fost resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, fără scces însă.

Patrick Ekeng s-a născut la 26 martie 1990 la Yaounde. Cariera profesionistă a început-o la Canon Yaounde, apoi a trecut la Le Mans, Lausanne-Sport şi Cordoba, înainte de a fi transferat în iarnă de Dinamo. Mijlocaşul a jucat de şapte ori în naţionala Camerunului. El era căsătorit şi avea o fetiţă de doi ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite