Final dramatic în duelul românilor din Belgia, Genk - Antwerp. Hagi, încă o  deziluzie în meciul cu echipa lui Boloni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Boloni

Genk, echipa la care evoluează Ianis Hagi, şi Antwerp, formaţie antrenată de Ladislau Boloni, au terminat la egalitate, 2-2 (1-0), într-un meci etapa a 13-a a campionatului belgian de fotbal.

Ze Lamkel '8 şi Rodrigues '47 au marcat golurile oaspeţilor, care au condus cu 2-0, în timp ce gazdele au egalat după reuşitele lui Samata '69 şi Berge, în minutul 90+6. 

Din minutul 82, Antwerp a jucat cu un om mai puţin, după ce Rodrigues a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

La gazde, Ianis Hagi nu a jucat nici măcar un minut, românul fiind uitat pe banca de rezerve. Pentru fostul fotbalist de la Viitorul Constanţa a fost al treilea meci în care nu a prins un loc în echipa de start. 

Etapa trecută, duminică, Ianis a fost trimis în teren abia în minutul 80 al victoriei la limită, 1-0, obţinută pe teren propriu cu ultima clasată, Cercle Bruges, în timp ce la mijlocul săptămânii trecute, în Liga Campionilor, Ianis a intrat abia în minutul 87 al eşecului cu Liverpool, 1-4.

În urma acestui rezultat, Antwerp focupă locul 5 în clasament, cu 21 de puncte, iar Genk este pe locul 7, cu 20 de puncte. Lider este FC Bruges, cu 30 de puncte, echipă urmată de Standard Liege, cu 27 de puncte şi de Mechelen, cu 23.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite