Euro 2024: Belgia ne ia la preț de matineu. Declarații iresponsabile ale unui fost internațional al Dracilor roșii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Naționala României are cel mai slab lot din punct de vedere al valorii de piață, conform Transfermarkt și este văzută ca victimă sigură la Campionatul European. Drept pentru care un fost mare internațional belgian ne ia la preț de matineu înainte de meciul direct de sâmbăta viitoare.

România începe mâine duelurile de la Euro 2024. Foto Sportpictures
România începe mâine duelurile de la Euro 2024. Foto Sportpictures

România va întâlni reprezentativa Belgiei pe 22 iunie, la Koln, de la ora 22.00, în etapa a 2-a a Grupei E de la Euro 2024, iar Dracii roșii cred că partida va fi o simplă formalitate pentru favorita grupei. Marc Degryse, fost mare internațional belgian în vârstă de 58 de ani, a prefațat întâlnirea dintre cele două formații de la Campionatul European.

Ex-fotbalistul flamand a susținut cât se poate de direct că, din ce a urmărit el trupa lui Iordănescu jr. în ultimele amicale, aceasta „nu înseamnă nimic” și că este foarte posibil ca naționala Belgiei să nu se întrebuințeze prea serios în meciurile din grupa din care mai fac parte Ucraina și Slovacia.

Degryse vede Belgia favorită la trofeu

 „Există posibilitatea, o șansă bună chiar, ca jucătorii noștri să nici nu fie testați în faza grupelor. Am văzut ultimele meciuri amicale ale României și, din perspectiva mea, asta nu înseamnă nimic pentru Belgia. România nu înseamnă nimic! Dacă vom juca finala Euro 2024? Aceasta e și intenția. Pe hârtie, alte echipe sunt mai puternice, dar uneori nu stă în picioare calculul ăsta. Deși rămânem Belgia, cu stilul nostru, trebuie să fim creativi în Germania, să inovăm. Câteodată, încerci să câștigi partidele într-un mod diferit”, a declarat Marc Degryse pentru presa din țara sa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite