Eugenie Bouchard, obsedată de România. Frumoasa canadiancă a luat la pas străzile din Cluj FOTO

0
0

Odată pe locul 5 mondial, Eugenie Bouchard nu mai sperie pe nimeni în lumea tenisului. Jucătoarea canadiancă a sosit în România oficial pentru turneul de la Cluj-Napoca, dar, de fapt, a venit mai mult în scop turistic. Canadianca e uimită de ce a găsit în țara noastră.

Eugenie Bouchard își salută fanii de pe stazile din Cluj-Napoca. Foto Instagram Genie Bouchard
Eugenie Bouchard își salută fanii de pe stazile din Cluj-Napoca. Foto Instagram Genie Bouchard

Genie a ajuns miercuri seară la Cluj, a fost întâmpinată de organizatorii turneului, iar astăzi a explorat orașul din Ardeal. Frumoasa sportivă a avut nevoie doar de câteva ore pentru a rămâne impresionată de țara noastră. „Sunt atât de entuziasmată să mă aflu în România pentru prima dată”, a scris Eugenie la InstaStory.

Apoi, canadianca a publicat câteva poze cu obiective turistice din oraș, dar și cu mâncarea de care s-a bucurat la un restaurant. Într-un alt story, Bouchard, finalistă la Wimbledon 2014, s-a filmat în zona Sala Polivalentă - Cluj Arena și a înregistrat, cu zâmbetul pe buze, un mesaj vocal: „Abia am ajuns în România și sunt complet obsedată!

”Abia am ajuns în România”, a scris Genie pe Instagram
”Abia am ajuns în România”, a scris Genie pe Instagram
”Și deja sunt obsedată de România”, a completat jucătoarea canadiană
”Și deja sunt obsedată de România”, a completat jucătoarea canadiană

Patrick Ciorcilă, directorul turneului transilvănean, a declarat la GSP Live: ”Am așteptat-o cu toții pe Eugenie Bouchard la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”.

Transylvania Open (8-16 octombrie, Cluj-Napoca) pornește la drum, în acest weekend, cu meciurile din calificări. Barbora Krejcikova (Cehia, 26 de ani, 23 WTA), campioană la French Open 2021, la simplu și la dublu, e favorita numărul 1. Dintre românce, Irina Begu (33 WTA), Ana Bogdan (46 WTA) și Jaqueline Cristian (86 WTA) sunt cele trei sportive de Top 100 aflate și ele pe tablou.

Sport


Ultimele știri
Cele mai citite