Edward Iordănescu, făcut praf: Gică Popescu a dat un verdict devastator după campania din Liga Națiunilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impostura din fotbalul românesc presupune să dai bine din gură, să legi fraze pompoase și să-ți minimalizezi eșecurile, fără pic de rușine. Ceea ce s-a întâmplat după retrogradarea României în Liga C a Națiunilor demonstrează, încă o dată, această realitate tristă.

Burleanu - Iordănescu, împreună până în 2024. FOTO: Arhiva Adevărul
Burleanu - Iordănescu, împreună până în 2024. FOTO: Arhiva Adevărul

În loc să se vorbească despre un eșec evident, dinspre federație s-a vorbit despre semne îmbucurătoate după meciurile cu Finlanda (1-1) și Bosnia (4-1), plus marea „realizare“ că naționala a rămas în urna a treia pentru tragerea la sorți de pe 9 octombrie pentru preliminariile Euro 2024!

Această reacție a oamenilor din jurul naționalei l-a șocat și pe Gică Popescu. În dialog cu Prima Sport, fostul internațional a spus că se aștepta la cu totul alt gest, mai ales din partea selecționerului Edward Iordănescu.

Cred că normal ar fi fost ca Edi, după această campanie, să-şi fi dat demisia. Imediat după meciul cu Bosnia, să fi apărut în faţa presei să spună <<E cea mai slabă campanie din istoria echipei naţionale>>. Normalitatea asta era: depunerea mandatului şi semnarea demisiei. Eu nu spun că trebuia să şi plece. După aia putea să se aşeze cu federaţia, să semneze, vom continua patru ani de-acum, dar eu după această campanie îmi depun mandatul“, a spus actualul președinte al Farului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite