Djokovici, furios la Wimbledon: interviul cu BBC, lăsat neterminat. Întrebarea care l-a făcut să plece VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Novak Djokovici (Serbia, 37 de ani, 2 ATP) are de jucat, astăzi (după ora 17.00, Eurosport și platforma Max), un meci crucial cu australianul Alex De Minaur (25 de ani, 9 ATP) în sferturile Wimbedon 2024. În ultimele 48 de ore însă, Nole a fost în centrul atenției din motive extrasportive. Fără nicio legătură cu tenisul.

Novak Djokovici. FOTO: Facebook
Novak Djokovici. FOTO: Facebook

Finalistul de la Wimbledon 2023 a provocat această situație prin interviul său exploziv, acordat chiar pe teren, după victoria cu Holger Rune (Danemarca, 21 de ani, 15 ATP), după cum Adevărul a arătat aici. Discursul tăios al sârbului a readus în discuție o realitate incontestabilă: Nole e mare și antipatic! Experții din tenisul mondial au și oferit explicații concrete pentru acest paradox, după cum Adevărul a notat aici.

Din păcate pentru Djokovici, continuă controversa legată de interviul său de luni. De fapt, ea tocmai a luat amploare! Pentru că, ajuns la microfonul BBC, sârbul s-a enervat după ce reporterul a început dialogul, punând trei întrebări succesive despre huiduielile publicului din timpul duelului cu Rune.

Novak a răspuns scurt la prima întrebare, apoi a oferit o explicație detaliată la a doua, însă când reporterul a venit cu a treia întrebare pe același subiect, Djokovici și-a pierdut calmul: „Ai și alte întrebări în afară de cele care vizează publicul? Ai de gând să vorbești doar despre asta sau ai și ceva întrebări despre meci? Adică, e deja a treia întrebare despre același subiect și am zis ce aveam de zis“.

Vizibil surprins de reacția lui Novak, reporterul BBC a încercat să facă trecerea „din mers“ la meciul cu Alex De Minaur din sferturi, însă răul fusese deja făcut. Djokovici a oferit un răspuns monosilabic la întrebarea despre următoarea sa partidă, după care s-a ridicat și a plecat, în timp ce reporterul voia să-l chestioneze despre faptul că De Minaur e un jucător foarte popular la Wimbledon!

VEZI INTERVIUL LĂSAT NETERMINAT DE DJOKOVICI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite