Djokovici, interviu incendiar la Wimbledon: reporterul, lăsat fără cuvinte după tirada lui Nole VIDEO

0
Publicat:

Novak Djokovici (Serbia, 37 de ani, 2 ATP) ne furnizează un mic miracol sportiv, în aceste zile, la Wimbledon 2024. Pentru că a venit la Londra din postura jucătorului care s-a operat la genunchi, acum șase săptămâni, și, depășind inclusiv cele mai optimiste estimări ale doctorilor, a reușit să joace la All-England Club.

Novak Djokovici. FOTO: Arhiva Adevărul
Novak Djokovici. FOTO: Arhiva Adevărul

Și nu doar atât! Nole tocmai a ajuns în sferturile de la Wimbledon, după victorii cu Kopriva (123 ATP), Fearnley (277 ATP), Popyrin (47 ATP) și Rune (13 ATP). Dacă primele trei partide ale sârbului au fost, în realitate, niște formalități, având în vedere diferența colosală de nivel între el și adversarii săi, în schimb, partida cu Holger Rune ar fi trebuit să fie una strânsă. Doar că n-a fost așa. Pe teren, Djokovici s-a impus în minimum de seturi, 6-3, 6-4, 6-2, la capătul unui meci de doar 2 ore și cinci minute.

Victoria zdrobitoare a lui Nole a fost umbrită însă de tirada sa, chiar pe teren, de la finalul meciului. Pentru că fostul lider mondial s-a luat de spectatorii care l-au șicanat, în permanență, pe durata duelului cu Rune. Fanii danezului de 21 de ani au tot strigat „Ruuuuune“, ca să-l enerveze pe Novak, și, când n-au recurs la această manifestare, pur și simplu, l-au huiduit pe finalistul de la Wimbledon 2023. Motiv pentru care Djokovici le-a răspuns cu aceeași monedă, spre surprinderea reporterului care l-a intervievat pe teren.

Ce le-a transmis Djokovici celor care l-au șicanat?

*Pentru toţi fanii care au avut respect şi au rămas aici în seara asta, vă mulţumesc din adâncul inimii mele şi apreciez asta. Şi pentru toţi acei oameni care au ales să nu respecte jucătorii, în acest caz pe mine, să aveţi o noapte buuuuuună.

*Au fost lipsiți de respect față de mine (n.r. – cei care l-au șicanat). Eu nu accept asta. Nu, nu, nu! Știu că îl încurajau pe Rune, dar asta e o scuză pentru a mă huidui pe mine. Ascultaţi, sunt în circuit de mai bine de 20 de ani. Ştiu toate trucurile. Mă concentrez pe oamenii respectuoşi care plătesc biletul, iubesc tenisul şi apreciază jucătorii. Am jucat în medii mult mai ostile, credeţi-mă, voi nu mă puteţi atinge.

VEZI TIRADA LUI DJOKOVICI PE TEREN

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite