Djokovici, boost de energie pentru Serbia la meciul de totul sau nimic de la Euro 2024. Reacția fanilor când a apărut pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serbia, cu doar un punct după primele două etape din grupa de la Euro 2024, are nevoie de victorie contra Danemarcei pentru a ajunge în optimile de finală ale competiției. Naționala lui Dragan Stoikovici a primit un boost de energie și de încredere de la cel mai mare sportiv al Serbiei, tenismenul Novak Djokovici.

Novak Djokovici a transmis un mesaj înregistrat, în limba maternă, difuzat pe ecranele și la difuzoarele Arenei din Munchen, moment în care tribunele ocupate de sârbi au luat foc. El a coborât și pe gazon în perioada în care cele două formații au făcut încălzirea, iar la finalul acesteia a dat mâna și a încurajat fiecare jucător din echipa țării vecine, în uralele spectatorilor.

Novak Djokovici Munchen spartal.rs
Novak Djokovici, pe Allianz Arena, în timpul imnului Serbiei. Captură TV

Apoi a urcat în tribuna oficială, unde a cântat imnul Serbiei alături de întreaga suflare echipată în alb și roșu. Rămâne de văzut dacă Novak Djokovici le va purta noroc conaționalilor săi, care sunt la înălțime în ceea ce privește galeria formată din circa 25.000 de suporteri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite