Deşi are mari probleme cu justiţia, Copos nu uită de Rapid: negociază aducerea în Giuleşti a doi jucători ai Vasluiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copos se luptă să-i aducă în Giuleşti pe Cânu şi Dani Coman de la Vaslui
Copos se luptă să-i aducă în Giuleşti pe Cânu şi Dani Coman de la Vaslui

Patronul Rapidului, George Copos, poartă negocieri intense cu doi dintre jucătorii Vasluiului care au căzut în dizgraţia lui Adrian Porumboiu şi care sunt neplătiţi de cinci luni.

De când Dani Coman şi Gabriel Cânu au devenit indezirabili la Vaslui, de unde nu şi-au mai primit salariile de cinci luni, Copos a intrat pe fir pentru a-i determina pe cei doi să vină în Giuleşti. Înainte ca fotbaliştii să poată pleca de la echipa moldavă, e nevoie ca LPF să-i declare liberi de contract; judecarea acestui litigiu ar avea loc în aproximativ două săptămâni, informează ProSport.

În cazul în care Cânu şi Coman vor accepta propunerea lui Copos, ar primi un salariu nu mai mare de 3.000 de euro pe lună, dată fiind situaţia financiară dificilă a clubului, care este în insolvenţă. De asemenea, pentru portarul de 33 de ani ar fi a doua revenire în Giuleşti, după ce acesta a părăsit anul trecut echipa din Grant din cauza neînţelegerilor cu suporterii rapidişti.

De partea cealaltă, Gabriel Cânu este aproape refăcut după ce a suferit în 2011 o ruptură de ligamente la genunchi din cauza căreia nu a mai jucat fotbal mai bine de un an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite