David Popovici se întoarce în ţară: S-a aflat ziua în care va ajunge în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Popovici

Atunci când David a plecat la Budapesta, pentru Mondialele de nataţie, foarte puţini români erau interesaţi de acest eveniment. Acum, o mulţime de oameni au devenit, brusc, fani înfocaţi ai înotului şi aşteaptă întoarcerea dublului campion mondial din Ungaria.

România are un sportiv formidabil, vorbim despre David Popovici (17 ani), cu care se poate mândri mulţi ani de acum înainte. Iar asta pentru că, la ce a arătat la Budapesta, acest geniu sportiv va produce multe alte rezultate istorice, de nivel mondial, de-a lungul carierei sale.

Până să vedem cum va evolua cariera lui David, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern, Camelia Potec (40 de ani), a avut o intervenţie la GSP Live în care a vorbit despre ziua întoarcerii delegaţiei României în ţară, după Mondialele de la Budapesta.

Ce a spus Camelia Potec?

*Primirea va fi duminică. Competiţia se termină sâmbătă, iar sportivii vor fi primiţi duminică, sper că aşa cum se cuvine, de Ministerul Sportului şi de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

*Pentru David lucrurile sunt clare. Ne place să ştim, clar, care e programul. El va rămâne la *Budapesta alături de Robert Glinţă, care n-a terminat competiţia. Acum îi ţinem pumnii lui Robert, care participă în proba de 50 de metri spate.

*Azi, David se va odihni, poate face ce vrea. Are libertatea de a face ce vrea. De mâine va începe să se pregătească din nou. Pe 5 iulie va la startul la Campionatele Europene de Juniori, de la Otopeni.

Calendarul competiţional al lui David Popovici

*Campionatele Europenele de juniori de la Otopeni (5-10 iulie)

*Campionatele Europene de seniori la Roma (11-17 august)

Campionatele Mondialele de juniori de la Lima (30 august-4 septembrie)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite