Dănuț Lupu, povești în lacrimi, după ce a fost la închisoare. „Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”. Cum răspunde președintele CS Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dănuț Lupu a vorbit în premieră despre perioada în care a fost închis, după ce a fost condamnat la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus fără permis. Fostul internațional, ajuns la 57 de ani, s-a arătat dezamăgit de dinamoviști, care l-au ”uitat” în pușcărie, dar îi mulțumește în schimb lui Gigi Becali, care a făcut totul ca să iasă mai devreme.

Dănuț Lupu a stat 6 luni la închisoare. Captură TV
Dănuț Lupu a stat 6 luni la închisoare. Captură TV

UPDATE: Ionuț Popa, președintele lui CS Dinamo, a oferit prima reacție după declarațiile făcute marți de Dănuț Lupu, aflat la prima apariție după ieșirea din închisoare. Acesta a fost dezamăgit de faptul că dinamoviștii nu au venit să-l viziteze în penitenciar. Ionuț Popa a explicat motivul pentru care nu a fost să-l viziteze pe Dănuț Lupu în închisoare. Președintele a justificat acest gest prin simplul fapt că nu a vrut să-l pună pe fostul fotbalist într-o situație delicată, ținând cont de context.Mai mult decât atât, Popa a anunțat faptul că Lupu nu va reveni la CS Dinamo.

„În acest moment nu se mai pune problema ca Dănuț Lupu să mai lucreze la noi. Eu am discutat cu el și i-am explicat de ce nu am trecut pe la el. Nu am dorit să merg deoarece nu am dorit să îl pun într-o situație stânjenitoare. I-am explicat și am crezut că a înțeles. Nu înțeleg de ce a ales să facă aceste declarații. Iar eu nu puteam să oblig pe nimeni de la CS Dinamo să meargă pe la pușcărie la Lupu. Fiecare face ce simte și ce dorește. Iar asta cu femeia de serviciu nu e de comentat. Eu cred că era mai important să meargă la Lupu familia, nu femeia de serviciu de la CS Dinamo. Am înțeles că el este angajat într-un proiect la domnul Nicolae Badea. Lucrează la dânsul”, a precizat Ionuț Popa, pentru ProSport.

„Am stat 6 luni fără 5 zile. Nu pot să spun că a fost ușor, dar nici greu, am foarte mulți prieteni. Nu am avut condiții ok, nu cred că un om civilizat poate sta acolo, dar n-ai ce să faci. Multă lume spunea că nu mă voi preda. Sincer da (n.r. dacă s-a gândit să nu se predea), am vrut să nu mai vin în România, care erau riscurile? Aveam o condamnare de 7 luni, stăteam 2 ani și se grația, nu aveam o condamnare de 10 ani.

Condamnat pentru ”o faptă de copil”

Știi de ce m-am predat? Fiindcă nu mă consider cel mai mare pericol al României, am făcut o faptă de copil, plăcerea mea de a conduce m-a adus aici, iar plăcerile se plătesc în viață (n.r. momentul în care i-au dat lacrimile). Ce am făcut? Până la urmă m-am predat singur, de ce să-mi pui cătușe? Nu înțeleg România asta, unde-i clemența? Am primit 7 luni, cum ar fi primit oricine, am fost la toate cursurile posibile, n-am avut raport. Mulți au crezut că o să-mi închidă gura sau că o să mă schimb.

Am stat în carantină două săptămâni, într-o cameră vai de steaua ei. Țin să-i mulțumesc lui Gigi Becali pentru efortul pe care l-a făcut. A făcut o hârtie să mă pună antrenor la Centrul de Copii și Juniori de la FCSB, s-a ținut de cuvânt”, a povestit Dănuț Lupu, pentru Fanatik.

Supărat că Dinamo l-a uitat

Fostul internațional activa la la CS Dinamo în momentul în care a fost condamnat. Însă nimeni din cadrul clubului nu l-a vizitat sau sunat în închisoare, spre deosebire de Gigi Becali. ”De la Dinamo nu m-a căutat nimeni. Îmi doresc ca echipa asta să promoveze în Liga 2, eu am creat-o, eu am înființat-o (n.r. CS Dinamo). Mă așteptam să vină măcar unul să mă vadă, puteau să trimită și femeia de serviciu, n-am primit niciun telefon.

În schimb, am fost vizitat de Mircea Lucescu, Ioan Andone, Dragnea. Lucescu glumea cu mine și mi-a zis: «Câte ai făcut la viața ta...ai ajuns la pușcărie pentru un carnet». 24 de inși am stat în cameră”, a dezvăluit Dănuț Lupu, pentru sursa citată.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite