„Cutremur“ la Rapid: președintele Daniel Niculae, ridicat de „mascați“. Reacția lui Dan Șucu

0
Publicat:

Rapid e pe val, mai ales după ce a câștigat derby-ul cu FCSB cu un zdrobitor 4-0, însă, dacă echipa lui Bergodi merge foarte bine nu același lucru se poate spune despre ce se întâmplă în stafful administrativ. Pentru că aici a apărut o problemă care, deocamdată, reprezintă o „pată“ de imagine pentru Rapid.

Daniel Niculae
Daniel Niculae

În această dimineață, președintele clubului, Daniel Niculae, a fost ridicat de oameni ai legii, fiind anchetat într-un dosar deosebit de grav despre care a oferit detalii acționarul majoritar, Dan Șucu.

Are legătură cu arme, muniții, chiar n-are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă“, a spus Șucu pentru Antena Sport.

Daniel Niculae (41 de ani) e președintele Rapidului din 2021. Înainte, el a fost un jucător emblematic pentru formația giuleșteană, dar și un fotbalist de echipa națională. De-a lungul carierei sale, Niculae a evoluat pentru Rapid, Electromagnetica București, Auxerre, Monaco, Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu. La națională, a adunat 39 de selecții și 9 goluri în perioada 2003-2012.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite