„Cutremur“ la Dinamo: Flavius Stoican a plecat! Echipa va avea un al 4-lea antrenor în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
 Antrenor Flavius Stoican team manager Florin Raducioiu prezentare oficiala Dinamo 5 ianuarie 2021 FOTO Inquam Photos / George Calin

Formaţia din „Ştefan cel Mare“ va aborda play-out-ul, în care se va lupta pentru evitarea retrogradării, cu un tehnician care a făcut minuni, în stagiunea precedentă.

UPDATE - UPDATE - După o zi halucinantă, Flavius Stoican şi-a părăsit, finalmente, postul! Adevarul a explicat aici ce s-a întâmplat.

---------------------

UPDATE - Situaţia s-a schimbat, radical, la Dinamo, după o şedinţă furtunoasă despre care Adevărul a scris aici.

----------------------

Dinamo a urcat în clasamentul Ligii I, terminând sezonul regulat pe 14 din 16, nu din motive sportive, ci pentru că a beneficiat de colapsul altor două rivale: Academica Clinceni şi Gaz Metan.

Adus în iarnă pe bancă, Flavius Stoican - foto (45 de ani) s-a dovedit a fi o alegere total neinspirată! Pentru că a câştigat un singur meci din opt, cu muribunda Gaz Metan: 4-0. În rest, cu Stoican pe bancă, Dinamo a arătat groaznic! De aceea, potrivit gsp.ro, astăzi, s-a decis înlăturarea lui Stoican. Acesta va fi înlocuit de Duşan Uhrin jr (54 de ani).

Va fi al treilea mandat al cehului în „Ştefan cel Mare“. Prima dată, el a pregătit Dinamo, în perioada august 2019 - martie 2020. Apoi, a fost readus la club şi a stat pe bancă, între aprilie 2021 şi iulie 2021. În sezonul trecut, cu Uhrin jr pe bancă, Dinamo a evitat retrogradarea, aproape miraculos: în cele 10 partide în care a fost antrenor, Uhrin a adunat cinci victorii, trei remize şi două înfrângeri. El a lăsat Dinamo în Liga I, însă a plecat, în vară, nemulţumit de situaţia incertă a clubului din toate punctele de vedere.

Aşadar, după plecarea lui Uhrin jr, în vara anului 2021, Dinamo a abordat noul sezon cu Dario Bonetti. Care a fost înlocuit apoi de Mircea Rednic, care, la rândul său, a fost înlocuit de Flavius Stoican!

CITEŞTE ŞI:

Debandadă la Dinamo: Ce se întâmplă cu postul de antrenor după o şedinţă furtunoasă

1 victorie, 2 remize şi 5 înfrângeri a adunat Flavius Stoican, în acest sezon, la Dinamo. Golaveraj: 8-19  
SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite