Debandadă la Dinamo: Ce se întâmplă cu postul de antrenor după o şedinţă furtunoasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Mureşan
Iuliu Mureşan

Pe lângă faptul că e o echipă extrem de slabă, Dinamo e şi condusă haotic, la nivel administrativ. Ceea ce se vede, încă o dată, după evenimentele din ultimele ore.

UPDATE - După o zi halucinantă, Flavius Stoican şi-a părăsit, finalmente, postul! Adevarul a explicat aici ce s-a întâmplat.

--------------------

Flavius Stoican a fost ca şi plecat de la Dinamo, după cum „Adevărul“ a scris aici, doar pentru ca, după o şedinţă de ultim moment, lucrurile să se schimbe!

Potrivit „Fanatik“, al treilea antrenor al roş-albilor din acest sezon îşi va continua mandatul, în ciuda rezultatelor extrem de slabe de până acum. Ceea ce înseamnă că revenirea cehului Duşan Uhrin jr pe bancă se amână. Cel puţin, deocamdată, potrivit ultimelor informaţii.

La Dinamo s-au format două tabere: administratorul Iuliu Mureşan, practic, preşedintele grupării, insistă pentru rămânerea lui Stoican, pe care l-a şi adus, în locul lui Rednic, în iarnă. 

Fanii care formează grupul DDB (Doar Dinamo Bucureşti), care contribuie financiar la „supravieţuirea“ clubului, îl vor, în schimb, pe Duşan Uhrin jr, care a reuşit un miracol sportiv, în stagiunea precedentă, după cum „Adevărul“ a scris aici. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite