Ciprian Tătărușanu, pus pe liber de AC Milan. Italienii nu îi mai prelungesc contractul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) se va despărți în această vară de AC Milan. Rezervă în sezonul trecut în fața lui Mike Maignan, românul a profitat de accidentarea titularului și a apărat în 23 de meciuri la rând poarta italienilor.

Ciprian Tătărușanu trebuie să-și caute echipă din vară. Foto Sportpictures
Ciprian Tătărușanu trebuie să-și caute echipă din vară. Foto Sportpictures

A avut evoluții bune și mai puțin bune, dar în ultimele trei etape nu a primit gol și începea să culeagă laudele oficialilor și a suporterilor milanezi. Însă pentru etapa din acest weekend, Tătărușanu a fost anunțat de antrenorul Stefano Pioli că Maignan va reveni ca titular în poarta lui AC Milan la meciul cu Atalanta, programat duminică, de la ora 21.45.

„Maignan este bine și va juca. Mike este ca un leu în cușcă pentru că nu a putut evolua. Acum are această posibilitate, este foarte motivat și ne va ajuta mult. A fost cel mai bun portar sezonul trecut. Este un goalkeeper foarte comunicativ și acesta este un lucru important”, a transmis Stefano Pioli, antrenorul Milanului, într-o conferință de presă.

Milan aduce înlocuitor

Ciprian Tătărușanu va reveni pe banca de rezerve și, conform Tuttosport, va pleca din vară de la campioana Italiei. Marco Sportiello, 30 de ani, goalkeeperul celor de la Atalanta, chiar adversara de duminică a milanezilor, va semna în următoarele săptămâni contractul cu rosso-nerrii.

Potrivit sursei citate, înțelegerea lui Tătărușanu cu Milan - scadentă la finalul sezonului - nu va fi prelungită. Astfel, Sportiello îi va lua locul lui Tătărușanu. Campioana AC Milan ocupă locul 4 în Serie A, cu 44 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite