Charalambous, gest golănesc după FCSB - Dinamo: „Marioneta“ lui Becali, derapaj grav VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo - FCSB, derby-ului Superligii, ne-a arătat, încă o dată, cam care e nivelul campionatului nostru intern. Foarte departe de ce vedem la televizor, în competițiile importante de pe continent, adică. Iar un fotbal mic are niște personaje pe măsură. Exemplul cel mai bun: Elias Charalambous (43 de ani).

Elias Charalambous
Elias Charalambous

Vorbim despre un tip „pescuit“ de FCSB din anonimatul în care se afla și pus, în acte, în funcția de antrenor. Pentru a compensa faptul că celălalt antrenor, Mihai Pintilii (39 de ani), n-are licența PRO, documentul necesar pentru a putea activa la nivelul primei ligi. Așadar, FCSB se află în situația șocantă de a avea doi antrenori dintre care, de fapt, nici unul nu e ceea ce pare a fi. Pentru că, oricum, la această formație deciziile tehnico-tactice sunt luate de patronul Gigi Becali.

Așadar, angajat pe post de „marionetă“ la FCSB, de decor, Charalambous e, în schimb, un personaj feroce în fața spectatorilor din tribune. Dovadă și gestul său golănesc, duminică, la capătul meciului Dinamo - FCSB, scor 0-1. Cum s-a fluierat finalul derby-ului, cipriotul de pe banca roș-albșatrilor s-a îndreptat spre vestiar, nu înainte de a arăta degetul mijlociu unui spectator aflat în spatele său. Derapajul lui Charalambous a fost surprins de camere și s-a văzut și pe transmisiunea directă!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite