Caz tragic în Liga I. Un fotbalist are tumoră malignă şi i s-au dat şanse de supravieţuire până la Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre juniorii echipei CSMS iaşi, Radu Ionuţ Avasilcăi, are tumoră malignă rinofaringe, iar singura şansă pe care i-au dat-o medicii este o operaţie în Elveţia, care costă 20.000 de euro, în caz contrar şansele de trai fiind estimate până în decembrie 2014.

Familia fotbalistului a deschis două conturi, în care doritorii pot dona bani. Printre cei care au promovat cauza fotbalistului se numără şi unul dintre portarii Stelei, Florin Niţă.

„Îndrăznim să vă cerem ajutorul pentru salvarea prietenului nostru, Radu Ionuţ Avasilcăi, care trece prin clipe foarte grele. Elev la Liceul cu Program Sportiv din Iaşi şi jucător de fotbal la echipa de juniori a CSMS Iaşi, Radu a fost tratat luni de zile pentru sinuzită, însă în luna august i s-a pus acest diagnostic crunt: TUMORĂ MALIGNĂ RINOFARINGE. Orice sumă pe care o puteţi transfera în conturile de mai jos este binevenită.

  • RO87RNCB0684143599090001, cont în lei deschis la BCR, pe numele Avasilcăi Radu Ionuţ
  • RO87RZBR0000060017229228, cont în euro, deschis la Raiffaisen Bank, pe numele Cristinel Avasilcăi.

Orice alte informaţii le puteţi afla la 0741.101.685, nume de contact Avasilcăi Cristinel.
Lupta pentru viaţă este contracronometru. Singura lui şansă la viaţă este o operaţie în Elveţia, care costă 20.000 de euro. Doctorii i-au dat şanse până la Crăciun“, se arată în anunţul umanitar.

VIDEO Francezul Abidal a învins de două ori cancerul, dar acum a ajuns la finalul unui capitol important din viaţă

Un fost adversar al României la CM din 1994 a murit din cauza cancerului

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite