Belgia rămâne fără un star înainte de partida cu România. Lăsat la hotel pentru meciul de la Koln

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lovitură pentru naționala Belgiei, după ce Axel Witsel, una dintre vedetele naționalei aflate pe locul 3 în clasamentul mondial FIFA. Fotbalistul de 35 de ani ratează meciul de azi cu România, de la Euro 2024.

Alex Witsel nu va juca împotriva României la Euro 2024. Foto EPA EFE
Alex Witsel nu va juca împotriva României la Euro 2024. Foto EPA EFE

Axel Witsel a fost lăsat în cantonamentul ”Dracilor roșii” și nu a călătorit la Koln cu naționala Belgiei, el resimțind încă dureri la coapsă, după ce s-a accidentat în timpul meciului de pregătire cu Luxemburg. Chiar dacă s-a crezut că problemele medicale ale fundașului central de la Atletico Madrid nu sunt grave, în urma unor examene amănunțite au fost descoperite leziuni importante la nivelul mușchilor inghinali.

Tedesco speră să fie refăcut pentru ultimul meci din grupă 

„Există o adevărată stare de aşteptare în jurul lui Axel. Şi pentru noi…altfel nu l-am fi păstrat în lot. Am fost foarte mulţumit de revenirea lui la naţională. Mai ales pentru experienţa lui. Turneul nu s-a terminat pentru Axel. I se va face un RMN, de aceea nu avea sens ca el să călătorească cu noi, la Koln. Este accidentat şi cel mai bun lucru a fost să rămână la hotel, cu unul dintre kinetoterapeuţii noştri. O să vedem ce se întâmplă. Sperăm să nu fie nimic grav.

Era o problemă pe care o simţise deja cu câteva zile în urmă. El a vorbit despre asta cu personalul medical, iar decizia fusese că se poate antrena cu lotul. A fost prezent la sesiunea de dimineaţă. Se simţea bine. După aceea, ne-a anunţat că are probleme. Nu ne puteam asuma riscul şi acesta este motivul pentru care a oprit pregătirea”, a declarat selecţionerul Domenico Tedesco.

Belgia întâlnește România în runda a doua a grupei E de la Euro 2024, după ce a pierdut surprizător partida de debut, 0-1 cu Slovacia.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite