Azarenka, explicaţii bizare pentru cel mai urât abandon din istoria tenisului: Ce va face fostul lider WTA

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Azarenka

Pandemia a lăsat urme adânci asupra sportivelor din tenisul feminin! Doar aşa se poate explica, parţial, că în acest sezon asistăm la unele dintre cele mai bizare episoade văzute vreodată în circuit.

Depresia e o boală grea şi, după cum „Adevărul“ a explicat aici, avem tot mai multe jucătoare din circuitul WTA care cedează pe teren din cauza traumelor din trecutul lor.

Printre sportivele care au rămas cu sechele mentale din cauza problemelor personale, iar acum, după doi ani de pandemie, dau semne de agravarea situaţiei se numără şi Victoria Azarenka (Belarus, 32 de ani 16 WTA). Duminică seară, ea a furnizat încă un episod şocant, în timpul unui meci din turul III, la Miami. După cum „Adevărul“ a scris aici, fostul lider WTA, condus cu 6-2, 3-0 de puştoaica Linda Fruhvirtova (Cehia, 16 ani, 279 WTA), pur şi simplu, a plecat de pe teren!

Gestul lui Azarenka a bulversat lumea tenisului! Abia după ce a realizat că, pe lângă faptul că s-a comportat foarte ciudat, şi-a jignit şi adversara, lăsând-o singură pe teren, Azarenka a revenit cu un comunicat. În care a oferit nişte explicaţii la fel de bizare pentru abandonul ei.

Ce a scris Victoria Azarenka?

*Nu trebuia să intru pe teren. Ultimele săptămâni au fost extrem de stresante în viaţa mea personală. Ultimul meci a fost obositor pentru mine, dar am vrut să joc în faţa acestui public minunat pentru că m-a ajutat foarte mult în primul meu joc. Am vrut să intru pe teren şi să încerc, dar a fost o greşeală.

*Cred că trebuie să iau o pauză pentru a putea reveni pe teren.

*Îmi pare rău pentru spectatori pentru ce s-a întâmplat, au fost fantastici şi mă încurajau. Ei au fost singurul motiv pentru care am decis să joc. Caut mereu provocări şi presiune, dar acum a fost prea mult. Trebuie să învăţ din asta.

*Vreau să-mi felicit adversarea (n.r. - Linda Fruhvirtova) şi să-i urez mult succes în acest turneu şi la începutul carierei sale.

8 victorii şi cinci înfrângeri are Victoria Azarenka, în acest sezon.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite