Australian Open 2015. Simona Halep o înfruntă pe Ekaterina Makarova în turul următor. Rusoaica a ajuns în sferturi fără set pierdut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ekaterina Makarova, locul 11 WTA FOTO Ausopen.com
Ekaterina Makarova, locul 11 WTA FOTO Ausopen.com

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Australian Open, iar următoarea ei adversară este Ekaterina Makarova, locul 11 WTA, sportivă din Rusia de 26 de ani.

După succesul cu Wickmayer, Simona Halep urmează a juca în sferturile de finală de la Australian Open împotriva Ekaterinei Makarova. 

Makarova este o jucătoare puternică, are un serviciu bun şi este mai mobilă decât Yanina Wickmayer. A câştigat doar două titluri WTA în carieră, însă rezultatele ei la Grand Slamuri au fost notabile.
Anul trecut, ea a jucat semifinale la US Open (cu viictorii la Bouchard şi Radwanska), iar în cariera ei mai figurează şi alte performanţe remarcabile la turneele mari: sferturi la Australian Open în 2012 şi 2013, sferturi la Wimbledon în 2014. 

1-0 pentru Halep la meciuri directe
În singura confruntare directă, Simona Halep a câştigat partida cu Ekaterina Makarova, scor 6-1, 7-6, la turneul de la New Haven din 2013.
Pentru a ajunge în sferturi la Australian Open 2015, Makarova a trecut de Sophie Mestach (Belgia, 6-2, 6-2), Roberta Vinci (Italia, 6-2, 6-4), Karolina Pliskova (Cehia, 6-4, 6-4) şi Julia Gorges (Germania, 6-3, 6-2). La fel ca şi în cazul Simonei Halep, toate succesele Makarovăi au venit în urma unor partide scurte, de doar două seturi!
Câştigătoarea partidei dintre Simona Halep şi Ekaterina Makarova o va întâlni în semifinale pe Maria Şarapova sau pe Eugenie Bouchard.

Tabloul sferturilor de la Australian Open
S.Williams  – Cibulkova 
M. Keys – V. Williams 
Simona Halep – Ekaterina Makarova
Maria Şarapova  - Eugenie Bouchard

La finalul partidei dintre Simona şi Wickmayer, expertul EuroSport Mats Wilander a comparat-o pe Halep cu Rafael Nadal. 

Şi Horia Tecău e în sferturi la Australian Open!

Vrei să-ţi dai copilul la tenis? Care e preţul sportului alb
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite