Anunțul emoționant al familiei lui Vialli după ce fotbalistul italian a pierdut lupta cu cancerul

0
Publicat:

Gianluca Vialli s-a stins vineri din viață după o luptă de 4 ani cu o boală perfidă: cancer la pancreas. Chiar dacă boala a evoluat agresiv, marele atacant italian a rămas activ, activând ca antrenor sau șef de delegație al naționalei ”azzura” până în luna decembrie.

Gianluca Vialli, un atacant respectat de întreaga suflare fotbalstică. Arhivă Adevărul
Gianluca Vialli, un atacant respectat de întreaga suflare fotbalstică. Arhivă Adevărul


Pe 14 decembrie, Vialli a anunțat că renunță la rolul său din conducerea naționalei Italiei și a explicat motivele. „Scopul este să-mi folosesc toate energiile psiho-fizice pentru a-mi ajuta corpul să depășească această fază a bolii, pentru a putea face față noilor provocări.”

Însă legendarul fotbalist a pierdut lupta cu boala. Anunțul a fost făcut de familia care i-a fost alături în toată această perioadă grea, prin câteva cuvinte emoționante: ”Cu o tristețe incomensurabilă anunțăm trecerea în neființă a lui Gianluca Vialli. Înconjurat de familia lui, acesta s-a stins din viață aseară, după cinci ani de boală, înfruntată cu mult curaj și demnitate.

Mulțumim celor mulți care l-au susținut de-a lungul anilor cu afecțiune. Amintirea și exemplul lui vor trăi veșnic în inimile noastre”, este anunțul oficial al familiei lui Vialli, conform Gazzetta dello Sport.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite