Andreescu, reacție după accidentarea de la Miami: Bianca, devastată de durere VIDEO

0
Publicat:

Jucătoarea canadiană de tenis Bianca Andreescu a ţinut să le mulţumească fanilor săi pentru susţinere şi a precizat că aşteaptă, în continuare, rezultatele testelor după accidentarea la glezna stângă, care a forţat-o să abandoneze, marţi, în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Miami (Florida), informează Reuters.

Andreescu, campioană la US Open în 2019, s-a prăbuşit pe teren ţipând de durere, ţinându-se cu mâinile de gleznă, în timpul setului al doilea al meciului cu rusoaica Ekaterina Alexandrova, înainte de a părăsi arena într-un scaun cu rotile.

Andreescu, locul 31 în lume, are 9 victorii și 7 înfrângeri, în acest sezon. FOTO: Arhiva Adevărul
Andreescu, locul 31 în lume, are 9 victorii și 7 înfrângeri, în acest sezon. FOTO: Arhiva Adevărul

"M-am trezit cu o orteză la picior. Ştie cineva ce s-a întâmplat?", a scris jucătoarea de origine română pe Twitter. "Într-o notă serioasă... aceasta a fost cea mai mare durere pe care am simţit-o şi mă rog să nu fie nimic grav. Încă aştept rezultatele oficiale. Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile şi cuvintele frumoase, nu trec neobservate", a adăugat Andreescu.

Canadianca, în vârstă de 22 de ani, s-a confruntat cu o serie de accidentări după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finala US Open 2019.

La Miami, Banca Andreescu, finalista ediţiei 2021 a acestui turneu, le-a învins pe Emma Răducanu, Maria Sakkari, favorita numărul 7, şi Sofia Kenin, pentru a ajunge în optimile de finală. Ea conducea cu 2-0 în setul secund cu Alexandrova înainte de a abandona, după ce rusoaica se impusese la tiebreak în primul set.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite