Andreescu, peste Halep la Roma: Bianca îşi continuă marşul triumfal cu încă o victorie categorică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreescu

Revenită pe teren după mijlocul lunii aprilie, după o pauză de 190 de zile pe fondul unei epuizări mentale, Bianca Andreescu (21 de ani) se descurcă foarte bine pe zgură. Şi urcă în ierarhia mondială!

Bianca Andreescu (Canada) părea o sportivă retrasă din activitate, la un moment dat! Pentru că în 2020 n-a jucat deloc, iar în 2021 a avut un bilanţ mediocru: 17 victorii – 12 înfrângeri. Iar canadianca a surprins, în momentul în care a anunţat că va sări peste prima parte a sezonului actual, preferând să scrie o carte pentru copii!

Revenită pe teren, la Stuttgart, în debutul sezonului de zgură, „Bibi“ pare că şi-a regăsit pofta pentru tenis. Pentru că, între timp, a ajuns la 6 victorii în 8 meciuri disputate pe covorul roşu. Iar la Roma, Andreescu se descurcă mai bine decât Halep! Dacă Simona a părăsit competiţia în turul II, în schimb, Bianca tocmai a avansat în sferturi!

După ce a trecut de Emma Răducanu (12 WTA) şi de Parrizas-Diaz (51 WTA), fără set pierdut, astăzi, Andreescu a învins-o şi pe Petra Martic (Croaţia, 31 de ani, 47 WTA): 6-4, 6-4.

În sferturile de la Italian Open, Andreescu va întâlni învingătoarea meciului Swiatek (1 WTA) – Azarenka (16 WTA).

18 locuri a urcat Bianca Andreescu în clasamentul live, actualizat în timp real, după calificarea în sferturile de la Roma, ajungând până pe 72 WTA.  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite