Adrian Porumboiu critică dur noul regulament: „Să-l aducă pe Dan Petrescu în cătuşe la stadion“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu. FOTO Sportpictures
Dan Petrescu. FOTO Sportpictures

După ce mai toţi antrenorii suspendaţi au transmis indicaţii prin telefon echipelor lor, noul regulament prevede ca tehnicienii care au fost eliminaţi să vină la meci şi să stea în tribună lângă un delegat al FRF care să le urmărească toate mişcările. În caz contrar, va fi sancţionat cu 10.000 de euro! Însă această hotărâre naşte controverse hilare.

Primul antrenor care ar putea fi supus acestui tratament este Dan Petrescu, suspendat la meciul de duminică al CFR-ului cu FC Botoşani.

„Am greşit şi merit 100% să plec, două etape stau acasă. Să nu mă caute prin tribune că nu mă vor găsi. Nu voi sta la meci, aşa că degeaba m-ar căuta. Voi sta acasă, dacă între timp voi mai fi antrenor la CFR, pentru că în fotbal nu se ştie niciodată“, a spus Dan Petrescu.

Iar fostul arbitru Adrian Porumboiu a comentat pentru gsp: „Ăştia de la FRF sunt nebuni. Mai bine să-l aducă pe Dan Petrescu în cătuşe la stadion, să-l lege la ochi, cu mâinile la spate şi să-i pună botniţă! Cum poţi să-ţi baţi joc, să umileşti un antrenor în asemenea hal? Doar mintea ăstora care conduc acum FRF poate debita asemenea enormităţi“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite