Zoltan Nagy, despre Irinel Columbeanu: „Monica nu mai vorbește cu el... E cam ramolit, merge într-o demență”

0
Publicat:

Producătorul de filme pentru adulți Zoltan Nagy l-a vizitat pe Irinel Columbeanu la azil și spune, pentru Click!, că acesta nu mai vorbește de multă vreme cu fosta soție, Monica Gabor, și că starea de sănătate a acestuia s-ar fi degradat vizibil în ultima vreme.

Irinel Columbeanu și Zoltan Nagy. FOTO Click
Irinel Columbeanu și Zoltan Nagy. FOTO Click

Zoltan Nagy, a făcut declarații incredibile despre prietenul lui, Irinel Columbeanu. 

Producătorul de filme pentru adulți a fost unul dintre prietenii care l-au vizitat, săptămâna trecută, pe Irinel Columbeanu (66 de ani) la azilul din Ghermănești, unde fostul milionar a fost internat în urmă cu trei săptămâni. 

Nagy s-a dus acolo cu doi medici, un neurochirurg și un psihiatru, ambii în măsură să evalueze starea de sănătate a lui Columbeanu la acest moment. 

Irinel Columbeanu nu a fost nici pe departe încântat de vizita prietenului său la azil. Mai mult, l-a acuzat că-și face reclamă pe spatele lui și i-a interzis să-l mai viziteze. 

Am fost atunci în vizită la Irinel. Eu țin legătura cu el mai strânsă de la pandemie, pentru că atunci l-am simțit destul de singur. M-a supărat comportamentul lui după ce am fost la el. A fost în emisiune la Cristi Brancu și m-a acuzat că am venit la el cu psiholog să-i fac reclamă, și că i-am stricat lui imaginea, că am făcut două poze acolo la azil. Eu nu am pozat în camera la azil, eu am făcut poze stând pe bancă cu cei doi medici, poze decente. El s-a supărat pe mine și a zis să nu mai vin pe acolo! Eu m-am dus cu doi medici acolo, un neurochirurg și un psihiatru. Doamna doctor psihiatru a mai fost și la el acasă. El a ajuns la azil stând la povești cu Adiță”, a declarat Zoltan Nagy, pentru Click! 

Zoltan Nagy: „Eu am vrut să-l duc la masaj erotic! Cassian a zis că-i trebuie bani, nu masaj!”

Zoltan Nagy ne-a dezvăluit că sunt puține șanse ca Monica Gabor sau Mr Pink să-l ajute pe Irinel cu bani, pentru chiria la azil. Spune că numai fiica lui, Irina, îl mai sună pe fostul milionar.

E 8.000 de ron chiria la azil, dacă stă în cameră singur, la care se adaugă și medicamentația. Nu cred că se va găsi cineva să dea pentru el, lunar 8000 de lei. Cassian îl mai ține acolo maxim o lună fără bani. Monica nu vrea sa vorbească cu el de mult timp! L-a lăsat să vină atunci în America mai mult din cauza Irinei. Ea ar fi putut să-i zică lui Mr Pink să plătească azilul. Am vrut să-l duc la masaj erotic, a zis Cassian că are nevoie de bani, nu de masaj”, a mai relatat prietenul lui Irinel Columbeanu, în exclusivitate, pentru Click!

„Vorbea aiurea despre femei”

Zoltan Nagy a povestit și cum prietenii i-au întors spatele fostului milionar.

„Eu mergeam la el, îi aduceam de mâncare. L-am dus la tuns, de Florii și de PașteCând a avut Covid, acum un an și jumătate, doar eu am fost la el spital. Nu am văzut pe nimeni să vină la el atunci. Unde era duzina asta mare de prieteni ai lui?  (...) Eu l-am văzut! Cu trecerea timpului s-a degradat, era tot mai ramolit, mai obosit, mergea într-o demență! Vorbea aiurea despre femei, că ce sâni, ce fund are aia și aia…Uită!”,  a explicat Zoltan Nagy.

 Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite