Zece lucruri mai puţin ştiute despre actorul Sebastian Stan: ce poreclă avea în facultate şi ce filme îl fac să plângă

0
0

Actorul de origine română Sebastian Stan (32 de ani) a dezvăluit pentru publicaţia „Buzzfeed“ detalii mai puţin ştiute despre cariera sa, dar şi despre viaţa sa personală. Acesta a avut o poreclă neobişnuită în perioada facultăţii, a plâns la filmele Pixar, adoră să pregătească micul dejun şi ar vrea să colaboreze cu Quentin Tarantino.

Cunoscut mai ales pentru rolul unuia dintre cei mai misterioşi eroi ai universului Marvel (Războinicul iernii), actorul de origine română Sebastian Stan abordează acum un nou rol în pelicula „Ricki and The Flesh“, în care joacă alături de Meryl Streep. Stan a detaliat pentru publicaţia „Buzzfeed“ detalii de pe platourile de filmare, dar a dezvăluit şi unele aspecte mai puţin cunoscute din viaţa sa. Filmul „Ricki and The Flesh“ are premiera în România pe 11 septembrie.

Sebastian stan era poreclit „Bibanul“

1.Sebastian Stan a dezvăluit că în timpul perioadei facultăţii a primit porecla de „Sea Bass“ (n.r. - biban de mare). „Au existat unele persoane care îmi spuneau aşa. Cred că pot sta liniştit chiar dacă acest lucru a fost spus din toate lucrurile pe care le-am făcut în timpul facultăţii“, a mărturisit el.

2.Întrebat ce piese ar cânta personajele sale dacă ar trebui să meargă la karaoke, Sebastian Stan a spus că Bucky Barnes sau Războinicul iernii ar prefera să cânte piesa „My Way“, a lui Frank Sinatra. În ceea ce priveşte personajul din viitorul film „Ricki and The Flesh“ (Joshua), românul spune că acesta ar cânta „Dead or Alive“, din repertoriul lui Bon Jovi, dar şi „Sweet Child of Mine“, de la Guns N’ Roses.

image

FOTO „Buzzfeed“

Cum a perceput-o pe Meryl Streep

3.Pe platourile de filmare de la „Ricki and The Flesh“, Sebastian Stan spune că a descoperit-o pe Meryl Streep ca fiind o actriţă care îşi joacă rolul perfect, fiind impresionat şi de australianul Rick Springfield, care joacă rolul lui Greg şi care şi-a dovedit măestria la chitară în faţa acestuia. Despre Meryl Streep mai spune că nu i-a putut desluşi adevărata personalitate din moment ce nu şi-a dat seama când joacă un rol şi când nu. „Nu am ştiut niciodată cum să o evaluez, nici atunci când personajul meu avea de-a face cu personajul ei. Ştiţi modul ei de lucru: cât de mult e Meryl Streep şi cât de mult e personajul pe care îl joacă? Mă simţeam ca şi cum aş fi pe un pat de cuie“, a povestit.

4.Dacă ar fi nevoit să supravieţuiască unei apocalipse zombi, atunci Sebastian şi l-ar lua alături pe Războinicul iernii, singurul personaj jucat de acesta care ar putea face faţă unei asemenea situaţii. „Categoric, Războinicul iernii ar putea să rămână într-o astfel de situaţie. Celelalte personaje sunt deteriorate. Nu ştiu dacă ar putea supravieţui unei apocalipse zombi“, a spus el amuzat.

razboinicul iernii

FOTO cinemagia.ro

Ar vrea să joace un alt personaj negativ

5.Pe de altă parte, dacă ar trebui să joace un nou personaj, Sebastian l-ar juca pe The Riddler, eroul negativ din filmele cu Batman.

6.Românul a declarat pentru „Buzzfeed“ că filmele realizate de Pixar l-au făcut să plângă, în special animaţia „Up“. „Animaţia asta este discutabilă dacă trebuie să vorbim despre lacrimi. Îmi amintesc că atunci când m-am uitat prima dată m-a făcut să plâng. Poate că am plâns şi la «Inside Out», poate că mi-am simţit sarea din propriile lacrimi. A fost un film foarte, foarte, foarte bun“, a mărturisit acesta.

Românul ar vrea să colaboreze cu Tarantino

7.Pentru viitor, Sebastian Stan ar vrea să colaboreze cu nume precum Quentin Tarantino, David O. Russell şi Martin Scorsese.

8.Sebastian Stan spune că se pricepe destul de bine să prepare micul dejun, masă pe care o consideră cel mai uşor de realizat.

9.Ajuns acum la 32 de ani, Sebastian Stan ştie ce sfat şi-ar da dacă s-ar întâlni pe vremea când era mult mai tânăr: „Probabil aş spune «Va fi OK. Poate chiar mai bine decât OK»“.

10.Întrebat care ar fi animalul care l-ar reprezenta şi care ar confrunta orice disconfort din viaţa lui în locul său, Stan a spus că acesta ar fi lupul. „Pentru că simt că am unul lângă mine în fiecare zi“, a zis el.

Născut în 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine românǎ. El a părăsit România la vârsta de opt ani, alături de mama sa, de profesie pianistă, pentru a se muta la Viena şi ulterior la New York. În timpul şcolii a jucat în filme precum „Harvey“, „Cyrano de Bergerac“, „Little Shop of Horrors“, „Over Here“ şi „West Side Story“. A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎţii Rutgers, dar şi la Shakespeare's Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama „Kings“ şi Carter Baizen din „Gossip Girls“. A mai avut apariţii în filme precum „Uşi roşii/ Red Doors“, „Arhitectul/ The Architect“, „Conjuraţia tăcerii/ The Covenant“, „Educaţia lui Charlie Banks/ The Education of Charlie Banks“, „Rachel se mărită/ Rachel Getting Married“, „Teleportaţi în adolescenţă/ Hot Tub Time Machine“, „Lebăda neagră/ Black Swan“ şi „Căpitanul America: Războinicul iernii“.

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri