Selly a dezvăluit cât câştigă lunar din YouTube: „Brandul pe care l-am construit valorează mult peste un milion de euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Selly
Selly

Deşi foarte discret de-a lungul anilor privind sumele pe care le încasează în urma filmuleţelor postate pe YouTube, vloggerul a dezvăluit cât câştigă lunar.

„Sunt mulţumit de veniturile pe care le am. E o mândrie pentru mine, dar nu vreau să discut despre sume concrete. Lumea are impresia, când spui averea unui om, că sunt banii pe care omul ăla îi are în cont. Când spui averea lui Jeff Bezos oamenii îşi imaginează că cele 150 de milioane îi are fizic, în conturile bancare. Acelea sunt activele. Nu e ca şi cum poţi şti acum câţi bani ai exact. Care e averea ta sau cât valorezi tu. Pot să spun cu siguranţă că brandul pe care l-am construit şi imaginea cu siguranţă acestea valorează peste un milion de euro… mult peste un milion de euro. În rest, sume exacte de bani şi lucruri de genul ăsta nu îmi stă în caracter să le discut, din contră, e un lucru de mulţumire”, i-a spus Selly lui Cătălin Măruţă. Dezvăluirile nu s-au oprit aici. Cătălin Măruţă a fost curios să afle cât câştigă tânărul din YouTube. Şi Dorian Popa a dezvăluit cât ia lunar. „E vorba de Google AdSense. AdSens-ul se bazează pe vizualizările pe care le faci în YouTube. Contează cine se uită, puterea de cumpărare a publicului. La mine AdSens-ul asta creşte peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am câştigat cel mai mult într-o lună”, i-a declarat Selly în podcastul lui Cătălin Măruţă.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite