VIDEO Lauryn Hill, fostă membră a formaţiei The Fugees, a ieşit de la închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lauryn
Hill a devenit celebră cu trupa The Fugees, în anii ’90 FOTO AFP
Lauryn Hill a devenit celebră cu trupa The Fugees, în anii ’90 FOTO AFP

Lauryn Hill (38 de ani), fostul star hip-hop şi componentă a trupei The Fugees, a fost eliberată, ieri, din închisoarea Danbury, după ce a fost închisă timp de trei luni pentru evaziune fiscală, scrie publicaţia „Time“.

Lauryn Hill, fostă membră a trupei The Fugees, a pledat ca fiind vinovată, anul trecut, pentru neplata impozitelor între 2005 şi 2007. Suma totală a fost aproximată de autorităţi ca fiind de aproximativ 1,1 milioane de euro. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, Hill va mai petrece alte trei de detenţie la domiciliul ei din South Orange.

Ca o coincidenţă, închisoarea din Danbury a devenit din ce în ce mai cunoscută nu pentru faptul că Hill era închisă acolo, ci pentru că filmările care au avut loc acolo, în cadrul serialului „Orange is the new black“, povestea unei fostre traficante de droguri care ajunge în spatele gratiilor.

La momentul arestării ei, Lauryn Hill a scrie pe contul său de Tmblr că a respins cultura pop pentru „climatul de ostilitate, numele fals, manipularea, prejudecăţile rasiale şi sexismul“ de care dădea dovadă. Tot în cadrul aceleiaşi postări, Hill spune că s-a oprit din plata taxelor atunci când „a fost necesar să se retragă din societate, în scopul garantării siguranţei şi bunăstării familiei şi persoanei sale“.

Lauryn Hill a început să-şi ispăşească pedeapsa pe 8 iulie, dar nu a uitat de fanii săi care îi trimiteau mesaje de susţinere. „Încă de mică mi-am dat seama că trebuie să caut un înţeles şi o lecţie în orice, inclusiv în procese. Nu pot să neg că am fost favorizată şi că am fost primită cu ospitalitate de oamenii de aici care, în ciuda circumstanţelor, au făcut tot posibilul să scoată ce e mai bun din această experienţă. Vă mulţumesc pentru mesaje şi pentru urările de bine pe care mi le-aţi trimis pe mail în fiecare zi. Cu toate că nu voi putea să-i răspund fiecăruia în parte, să ştiţi că le-am primit, le-am citit, am luat aminte şi le-am apreciat. Cu dragoste, MLH“, le-a scris ea fanilor.

Cântăreaţa R&B a fost condamnată în mai la trei luni de închisoare şi are de plătit suma totală de un milion de dolari, reprezentând taxe federale şi de stat. Lauryn Hill a devenit celebră cu trupa Fugees, în anii ’90. În 1998 a lansat albumul „The Miseducation of Lauryn Hill“, multiplu premiat cu platină.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite