Vedeta „Baywatch” Nicole Eggert a dezvăluit că are cancer de sân și a împărtășit un mesaj pentru femei

0
Publicat:

Vedeta „Baywatch”, Nicole Eggert, în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân în stadiul 2. Declarația a fost făcută luni într-un interviu acordat publicației People, dar și în cadrul podcastului său, „Perfectly Twisted”. 

FOTO: Instagram
FOTO: Instagram

Eggert, care a jucat și în serialul „Charles in Charge”, a spus că a început să simtă „o durere mare” în sânul stâng la sfârșitul lunii octombrie, așa că și-a făcut un autoexamen, care a dus la o mamografie, urmată de trei biopsii, după care a primit diagnosticul de cancer, relatează Yahoo News. 

Eggert, mamă a două fiice, a spus că „i-a căzut cerul în cap” când a simțit pentru prima dată nodulul și mai apoi când a primit diagnosticul.

„Așa mi-am petrecut sărbătorile”, a spus ea în podcastul său. „Am plâns și am ajuns la cele mai profunde și întunecate gânduri”.

Actrița stabilită în California a declarat că în prezent este supusă unor teste suplimentare pentru a determina de ce tip de tratament va avea nevoie.

„Am un drum de parcurs, dar eu sunt foarte adepta vindecării minte-corp, așa că simt că nu am cum să mă vindec dacă rămân supărată și îngrijorată din cauza asta”, a spus ea. „Trebuie să gândesc pozitiv”.

Înainte să i se pună diagnosticul, Eggert a spus că a crezut că poate avea un nivel ridicat de estrogen. Pe lângă durerea din sânul stâng, Eggert a spus că a avut, de asemenea, o creștere în greutate și balonare.

„Mă agățam de acea speranță că nodulul se datora estrogenului, că acesta era cauza nodulului și că totul va fi bine”, a spus ea.

Eggert a spus că la început a ezitat să împărtășească public vestea diagnosticului său, dar apoi a decis să vorbească despre aceasta, în parte, pentru a ajuta la „normalizarea” cancerului de sân.

„Este ceva cu care toată lumea se confruntă într-o formă sau alta, fie că se confruntă ei înșiși, fie că cunosc pe cineva sau sunt rude cu cineva”, a spus Eggert, adăugând: „Este acolo. Este ceva cu care trebuie să ne confruntăm. Nu există niciun motiv să ne luptăm singuri și nu există niciun motiv să ne fie rușine de asta”.

Cancerul de sân este al doilea cel mai frecvent cancer în rândul femeilor din Statele Unite, cu peste 230.000 de cazuri noi raportate la femei în 2020, cele mai recente date disponibile, potrivit Centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor din SUA.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite