Video Trupa Vunk și Lidia Buble au lansat piesa „Bumerang”, o poveste complicată de iubire

0
Publicat:

Trupa Vunk revine cu o nouă piesă alături de Lidia Buble, intitulată „Bumerang”, compusă de Cornel Ilie, solistul formaţiei. Piesa îi invită pe fani într-un carusel de emoţii.

„Oficial, bumerangul a fost aruncat către voi! Acum e rândul vostru să-l aruncați în lumea voastră! Hai pe YouTube să vezi clipul și spune-ne în comentarii care e versul tău preferat” scrie pe pagina de Facebook a Vunk.

După succesul primei lor colaborări, „Vino, du-te”, care a devenit din prima zi cea mai descărcată piesă din România şi una dintre cele mai căutate melodii, dominând topurile muzicale, Vunk revine cu o această nouă piesă alături de Lidia Buble, se arată într-un comunicat citat de Agerpres:

„Bumerang explorează o relaţie complicată şi tensionată, în care unul dintre parteneri, conştient de greşelile şi imperfecţiunile sale, continuă să se întoarcă la celălalt, indiferent de obstacole".

image

Piesa „Bumerang” a fost compusă de Cornel Ilie, solistul formaţiei, şi produsă împreună cu Gabriel Maga, chitaristul Vunk.

Lidia Buble: „Reîntâlnirea cu trupa Vunk în studio a fost o bucurie”

Videoclipul a fost regizat de Isabella Szanto, a fost filmat în decurs de o zi şi îi surprinde pe Lidia şi membrii trupei cântând într-un cadru vibrant, care alternează între momente intime şi scene de concert.

„Piesa Bumerang capturează perfect esenţa unei poveşti complicate de iubire: un carusel de emoţii care te poartă prin toate stările. Videoclipul ilustrează perfect acest tumult: este dinamic, neaşteptat, exploziv. Reîntâlnirea cu trupa Vunk în studio a fost o bucurie: ca şi în cazul piesei 'Vino, du-te', totul a decurs natural. Înregistrarea ne-a ieşit din prima, pentru că îmi place foarte mult piesa şi mesajul ei plin de emoţie", a declarat Lidia Buble.

Trupa Vunk sărbătoreşte anul acesta 30 de ani de la primul lor concert pe bilete, fiind o trupă inovatoare în rock-ul românesc. În 2018, formaţia Vunk a devenit protagonista primului documentar al unui artist român „Jur să spun adevărul”

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite