Sean „Diddy” Combs prezintă scuze într-un videoclip recent, după ce a fost filmat agresând-o pe fosta sa iubită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sean „Diddy” Combs își cere scuze față de soția sa, după ce a fost surprins, într-o înregistrare video din 2016, apucând-o, împingând-o, târând-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura.

Sean „Diddy" Combs este acuzat de agresiune sexuală. Foto: getty (Arhivă)
Sean „Diddy" Combs este acuzat de agresiune sexuală. Foto: getty (Arhivă)

Într-un videoclip recent postat pe rețelele de socializare, Sean "Diddy" Combs și-a cerut scuze public pentru faptele sale de atunci. Incidentul a captat atenția presei și a fanilor deopotrivă, determinându-l pe celebrul artist și antreprenor să clarifice situația și să abordeze criticile aduse.

În filmare, Ventura iese dintr-o cameră de hotel și se îndreaptă spre lift. Combs, ținând un prosop în jurul taliei, aleargă pe un hol după femeie. Acesta o apucă de ceafă și o aruncă la podea. Ținând încă prosopul cu o mână, se întoarce apoi să o lovească, se arată în înregistrare.

În timp ce Ventura este la pământ, Combs recuperează o geantă și o valiză de la etajul de lângă lifturi. El se întoarce și o lovește din nou pe Ventura în timp ce aceasta zace nemișcată pe podea. Între cele două lovituri trec aproximativ patru secunde, potrivit înregistrării video. Apoi o trage pentru scurt timp pe Ventura de tricou spre o cameră înainte de a pleca.

Ventura este apoi văzută cum se ridică încet în picioare. Ea adună obiecte de pe podea și se mișcă pentru a ridica un telefon de pe peretele holului, lângă lifturi. Combs, încă în prosop și șosete, se întoarce. O oglindă aflată chiar vizavi de camera de supraveghere îl arată pe Combs părând să o împingă pe Ventura.

Câteva secunde mai târziu, el se așează pe un scaun, ia un obiect de pe o masă și îl aruncă cu forța spre Ventura. Combs este văzut îndepărtându-se, apoi se întoarce din nou spre Ventura când ușa liftului se deschide și cineva pare să iasă.

Scuze publice

În cadrul clipului, Diddy a abordat direct „problema”, exprimându-și regretul, într-un clip postat pe Instagram, pentru cuvintele rostite și explicând contextul în care acestea au fost spuse.

Combs și Ventura, un model și cântăreață cunoscută pentru melodii precum „Me & U”, au avut o relație intermitentă în perioada 2007 - 2018.  

Sean John Combs este un rapper, cântăreț, textier, producător, director executiv, entreprenor, și actor american. În octombrie 2006, și-a schimbat numele de scena în Diddy. Anterior acestei schimbări, era cunoscut drept Puff Daddy și mai târziu ca P. Diddy. 

VedetePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite