Scandalul „Cheluțu” continuă. Dorian Popa: „Eram dispus să plătesc încă o cameră numai pentru el” VIDEO

0
Publicat:

Vloggerul Dorian Popa a încercat marți să facă educație antreprenorială operatorilor HoReCa, pe care-i îndeamnă să aibă o atitudine pet friendly și a dat un alt exemplu în care Cheluțu, câinele său, a fost refuzat, de data aceasta la hotel, în Satu Mare.

Dorian Popa a încercat marți să aplaneze, cu o nouă postare, scandalul creat după incidentul cu restaurantul din Turda care nu l-a primit în incintă pe Cheluțu, animalul său de companie și a menționat că hotelul aceluiași operator HoReCa i-a permis să se cazeze cu patrupedul.

Vloggerul a mai calmat spiritele încinse și mai tare și împărțite în pro și contra, după ce personalul aceluiași restaurant a explicat, la rândul său, că, de fapt, iubește animalele, dar că refuzarea lor în incintă reprezintă o formă de respect față de clienți.

În videoclipul postat marți, 6 decembrie, pe Youtube, artistul a încercat să facă un fel de educație antreprenorială operatorilor HoReCa, pe care-i încurajează să aibă o atitudine pet-friendly, așa cum, spune vedeta, se întâmplă, în general, în multe țări civilizate. 

Vloggerul oferă și soluția: crearea unei taxe speciale, care să acopere eventualele neplăceri create de animalele de companie.

O măsură care, spune acesta, i-ar scuti pe mulți iubitori de animale de incidente de genul celor cu care el s-a confruntat. `

Dorian Popa. FOTO YouTube
Dorian Popa. FOTO YouTube

„Poate face Cheluțu un pârț care se impregnează în perdea”

Dorian Popa a dat un alt exemplu în care i-a fost dificil să fie primit cu Cheluțu. S-a întâmplat în timp ce căuta cazare la Satu Mare. 

„Pe o rază de 70 de kilometri în jurul orașului Satu Mare nu am găsit un hotel în care să mă cazez cu Cheluțu (...) Ajunsesem până la a spune că sunt dispus să plătesc încă o cameră numai pentru Cheluțu sau să plătesc o cameră de două ori în ideea că poate face Cheluțu un pârț care se impregnează în perdea. Ideea e să nu fim refractari la nou!”, a mai spus vloggerul.

„Noi salvăm animale!”

Amintim că incidentul care a iscat scandalul ultimelor zile s-a întâmplat săptămâna trecută, într-un restaurant din Turda, în care vedeta spera să mănânce în compania patrupedului. Vloggerul s-a arătat indignat, în online, de reacția personalului, care i-a comunicat că animalul nu are voie în local.   

Afirmațiile vloggerului au scandalizat fanii, dar au determinat și personalul restaurantului să  răspundă valului de reacții. 

Ne criticați fără să ne cunoașteți. Păcat. Oamenii ne identifică ca locația perfectă pentru abandonul necuvântătoarelor. Un restaurant în liniștea naturii cu mâncare suficientă și oameni cu suflet. Story-ul de azi, al celebrului Dorian Popa și valul de înjurături pe care acesta l-a provocat în mesageria noastră privată ne determină să ne afișăm poziția. Noi iubim animalele! Noi salvăm animale!”, a explicat Alina Gherman, în numele întregii echipe a restaurantului.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite