Șapte cele mai explozive dezvăluiri făcute de prințul Harry în autobiografia sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prințul Harry a șocat opinia publică din Marea Britanie prin dezvăluirile din autobiografia sa, „Spare”, care a apărut marți în librăriile din toată lumea. El a lansat noi atacuri asupra familiei regale britanice care a decis să nu aibă niciun fel de reacție publică.

Prințul Harry o șocat cu declarațiile despre viața sa FOTO Arhivă
Prințul Harry o șocat cu declarațiile despre viața sa FOTO Arhivă

Publicația „The Sun” enumeră șapte cele mai explozive dezvăluiri făcute de prințul Harry.

Consumul de droguri

Ducele de Sussex a recunoscut că a prizat cocaină de câteva ori. El a fumat și canabis când era la colegiu, iar în 2016 încercat și ciuperci halucinogene.

„Desigur că luam cocaină în acea perioadă. La casa de la țară a cuiva în cursul unui weekend sufocant mi s-a oferit o priză, iar de atunci am mai luat de câteva ori. Nu a fost prea distractiv și nu am fost euforic, așa cum părea să se întâmple cu toți ceilalți. Dar m-a făcut să mă simt altfel, iar acesta era principalul meu obiectiv. Să simt. Ceva diferit.”, a dezvăluit Harry.

„Eram un adolescent de 17 ani profund nefericit și gata să încerc orice ar fi adus o schimbare de statu-quo. Cel puțin asta îmi spuneam pe atunci”.

Pierderea virginității

Harry a oferit detalii despre cum și-a pierdut virginitatea cu o femeie mai în vârstă pasionată de cai. S-a întâmplat pe un câmp din spatele unui pub. Ducele de Sussex mărturisește că femeia l-a tratat ca pe un „armăsar tânăr” și că nu este un episod care să-l flateze.

Actul s-a consumat repede după care a fost trimis la plimbare într-o manieră destul de rușinoasă.

Dezvăluirea a stârnit o adevărată vânătoare a primei partenere a prințului Harry.

Cearta între Meghan și Kate

Soția și cumnata sa au avut un schimb tensionat de replici înainte de nunta ducilor, în 2018. S-a întâmplat după ce ducesa de Sussex a făcut un comentariu legat de comportamentul lui Kate, și anume că ar fi avut „baby brain” din cauza hormonilor de după naștere. Prințul Louis avea o lună.

Kate s-a supărat destul de tare, dezvăluie Harry. Soția lui i-a prezentat scuze, explicându-i că așa se comportă cu prietenii.

William a fost furios și, arătând cu degetul spre Meg, i-a reproșat: „Ei bine, e nepoliticos să spui asta, Meghan. Noi nu ne comportăm în acest fel”.

„Dacă nu te superi, nu-ți băga degetul în fața mea”, i-a replicat Meghan.

Bilanțul lui Harry din Afganistan

Harry a dezvăluit că a ucis 25 de oameni în timp ce a slujit în Afganistan. El spune că nu se simte mândru, dar nici rușinat că „a luat vieți umane” pentru că doar și-a făcut datoria de soldat.

Harry a fost 10 ani în armată și a participat la două misiuni în Afganistan, prima între 2017 și 2018, iar a doua între 2012 și 2013.

El a povestit că în a doua desfășurare ca pilot a ucis 25 de oameni, dar că i-a considerat doar niște ținte, niște „pioni pe o tablă de șah” care trebuiau eliminați. Harry spune că acești militanți erau în viziunea lui cei răi, iar aceștia trebuiau scoși din joc înainte să apuce să-i omoare pe cei buni.

El știe câți a ucis pentru că a urmărit înregistrările când s-a întors la bază din misiuni.

Bătaia cu William

William l-a luat la bătaie pe fratele său în timp ce se certau legat de Meghan - despre care a spus că este „necioplită” și „dificilă” - și l-a trântit pe jos, rănindu-l.

Harry povestește că „m-a luat de guler, mi-a rupt lanțul de la gât și m-a dat de pământ” și că a fost rănit la spate după ce a căzut peste castronul câinelui.

Cearta a avut loc în 2019 la reședința ducilor de pe proprietatea Palatului Kensington. Când s-a dus la el pentru a discuta, Harry spune că William deja „fumega” și conversația s-a transformat într-o ceartă cu țipete.

Acuzațiile împotriva Camillei

Prințul Harry spune că el și fratele său l-au implorat pe tatăl lor, actualul rege Charles, să nu se căsătorească cu Camilla.

Harry a lansat acuzații grave, și anume că aceasta a dat informații presei pentru că propusese să acționeze pentru a deveni regină.

Harry povestește că el și prințul William i-au promis tatălui lor că o vor primi pe Camilla cu brațele deschise în sânul familiei, doar să nu o ia de soție. Prințul Charles i-ar fi ascultat fără să le dea un răspuns.

Regina i-a pus întrebări politice lui Meghan

Când s-au cunoscut, regretata regina Elizabeth a vrut să afle părerea lui Meghan despre Donald Trump.

„A fost o întâlnire plăcută de la început până la sfârșit. Bunica chiar a întrebat-o pe Meghan ce crede despre Donald Trump. Meghan avea convingerea că politica este un joc fără câștigători așa că a schimbat subiectul și a început să vorbească despre Canada”.

„Credeam că ești americană”, i-a replicat regina.

„E adevărat, dar locuiesc în Canada de șapte ani datorită muncii mele. Bunica a părut mulțumită de răspuns. Commonwealth. Totul bine”, a povestit Harry.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite