Samuel L. Jackson a glumit când a fost confundat cu Laurcence Fishburne: „Există mai mulţi tipi de culoare care fac reclame“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Samuel L. Jackson a glumit pe baza unei greşeli făcute de un reporter, în timpul unui interviu despre rolul său din „Robocop“, în care era confundat cu actorul Laurence Fishburne.

Ceea ce părea a fi un interviu de rutină într-o intervenţie televizată a actorului Samuel L. Jackson cu privire la ultimul său rol din pelicula „Robocop“ s-a transformat într-un dialog spumos. Întrebat fiind de un reporter al postului de televiziune KTLA cum au mers filmările pentru reclama de la Super Bowl, Jackson s-a arătat surprins din moment ce el nu filmase niciodată un clip video pentru un asemenea eveneniment de amploare, fiind confundat cu un alt actor, Laurence Fishburne.

„Nu suntem toţi la fel, cu toţii vrem să ajungem faimoşi, dar nu suntem toţi la fel. Există mai mulţi tipi de culoare care fac reclame. Eu sunt celălalt gen, «Ce ai în portofel», în timp ce Fishburne este tipul care vinde maşini, iar Morgan Freeman face reclame la cărţi de credit“, a glumit Samuel L. Jackson făcând referire la reclama filmată de un alt actor de culoare, Laurence Fishburne, în timp ce reporterul şi-a recunoscut vina, scrie „Time“.

„Niciodată nu am filmat o reclamă pentru McDonald’s sau pentru Kentucky Fried Chicken (n.r. - KFC). Ştiu că este surprinzător. Şi sunt singurul tip de culoare din filmul «Robocop» care nu este un infractor“, a mai spus actorul Samuel L Jackson.

După ce Sam Rubin, reporterul KTLA şi-a cerut scuze şi a încercat să reia firul discuţiei despre noul film „Robocop“, un alt reporter aflat în platoul emisiunii a făcut un comentariu răutăcios despre modul în care el a crezut că Jackson ar putea să fie Bobo Dylan, care, la rândul lui, a filmat o reclamă pentru Super Bowl.

Confuzia oarecum hazlie vine pe seama actorului Laurence Fishburne, devenit cunoscut pentru rolul lui Morpheus din trilogia SF „Matrix“, care, înainte de finala campionatului de fotbal american a filmat o reclamă pentru o marcă de maşini în care îl readucea la viaţă pe celebrul personaj. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite