Românul „Matrix“, în finala Britain’s Got Talent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razy Gogonea, în clipul de prezentare
Razy Gogonea, în clipul de prezentare

Razy Gogonea, un român stabilit în Marea Britanie, a reuşit să ajungă în finala celebrului concurs Britain's Got Talent, după ce a dansat breakdance în stilul personajului Neo din filmul „Matrix".

În marea finală a competiţiei, care a avut loc aseară, Gogonea a intrat alături de mai mulţi cântăreţi, printre care Michael Collings, Ronan Parke şi Jai McDowall şi alţi câţiva dansatori, James Hobley şi Steven Hall. Tânărul, în vârstă de 28 de ani, a reuşit, în ultima semifinală, să impresioneze juriul, alcătuit din nume cunoscute ca Simon Cowell ori David Hasselhoff. „Numărul tău a fost fantastic, eşti genial.

Parcă ai fi o păpuşă de gumă pe care poţi s-o modelezi cum vrei", i-a spus starul din Baywatch, românului. Şi Cowell, cel mai dur jurat al competiţiei Britain's Got Talent, l-a lăudat pe Gogonea: „Îmi plac oamenii care vin şi se străduiesc să facă ceva, iar tu ai dat totul pe scenă, nu cred că ne puteam dori mai mult de la tine". La fel de impresionat de mişcările robotice ale românului a fost şi publicul britanic, din partea căruia tânărul a primit mai multe mesaje de felicitare, prin intermediul reţelelor de socializare. Razy Gogonea locuieşte de doi ani în Manchester împreună cu logodnica sa şi în prezent este şomer. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite