Reghecampf reacționează după ce Anamaria Prodan a spus că băutura l-a lăsat fără loc de muncă la Pro TV: „Este cumva o boală?”

0
Publicat:

Laurențiu Reghecampf face noi declarații în scandalul cu Anamaria Prodan după ce fosta sa parteneră de viață a sugerat că din cauza alcoolului și-a pierdut locul de muncă de la ProTv.

Reghecampf și Prodan au avut mai multe scandaluri de când nu mai formează un cuplu. FOTO Click
Reghecampf și Prodan au avut mai multe scandaluri de când nu mai formează un cuplu. FOTO Click

Reghecampf a declarat exclusiv pentru Click! că nu mai are nicio treabă cu Anamaria Prodan, despre care spune că îl urmărește non-stop.

După ce Laurențiu Reghecampf a comentat două meciuri la Campionatul European, pentru Pro Tv, a anunțat surprinzător că-și dă demisia. Există voci care spun că motivul plecării antrenorului de la Pro Tv a fost legat de faptul că, în timp ce se intona imnul național, acesta umplea paharele cu rom și își îndemna colegii să bea cu el, potrivit sursei citate.

Anamaria Prodan făcuse o declarație cu privire la ce s-a întâmplat în studioul Pro Tv.

„Îmi este doar cumplit de milă de el, este milă amestecată cu silă! (...) Îmi pare rău că datorită alcoolului și-a pierdut locul de muncă și de la tv, mi-a fost rușine când l-am văzut cum turna în pahare tuturor celor care au rămas să comenteze meciurile, păcat! Și-a ratat cariera și viața!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!.

Reghecampf, după comentariul Anamariei Prodan: „Mă urmărește non-stop”

Într-o declarație exclusivă pentru Click.ro, Laurențiu Reghecampf a reacționat la comentariul fostei soții.

„Eu cu Anamaria Prodan nu mai avem nimic în comun. Nu știu și nu îmi explic de ce această femeie mă urmărește non-stop? Este cumva o boală? Am avut contract cu ProTv pentru 10 apariții (datorită programului meu) nu există alte motive. Declarațiile și jignirile la adresa mea nu au niciun sâmbure de adevăr” a declarat Reghecampf.

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite