Anamaria Prodan, despre Reghe: „Este strâmtorat. A vândut mult prea multe pe nimic. Nu-i mai permitem”

0
Publicat:

Ies la iveală noi amănunte legate de recentul scandal dintre Anamaria Prodan și Laureanțiu Reghecampf. Impresara spune că nu-i mai permite acestuia să mai vândă nimic „pe bani de semințe”.

Un nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. FOTO Colaj Click!
Un nou scandal între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. FOTO Colaj Click!

Miercuri, 12 iunie, a avut loc un nou scandal, cu poliția de față, între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Reghe s-a dus la Gruiu cu oamenii legii după el, la un atelier la care impresara dusese skijet-ul familei la reparat, potrivit Click!.

Dacă, inițial, s-a crezut că Reghe a acuzat că i s-ar fi furat skijet-ul, avocatul antrenorului, Adrian Căvescu, a dezvăluit la Antena Stars că acesta a venit de fapt după barca de 400.000 de euro, care se afla în același garaj.

Reghe, proprietar al bărcii, ar fi venit la Gruiu să vadă în ce stare se află ambarcațiunea. Avocatul Adrian Căvescu a spus că Reghecampf ar fi apelat la justiție și ar fi aflat că au apărut în acte mai mulți proprietari ai bărcii.

Anamaria Prodan a reacționat. 

„Barca este la mine. Stă foarte bine, proprietarii se numesc Anamaria Prodan Reghecampf și Laurențiu Reghecampf. Până la finalizarea divorțului, nici un bun nu mai pleacă din familie.  Reghe știe că nimic nu s-a vândut, că totul este acasă și în garaj. (...) Noi, cei de acasă, considerăm că destule bunuri au fost vândute pe nimic ca să mai permitem să vândă și restul pe bani de semințe. Știu că are datorii, știu că este strâmtorat și își dorește să vândă ceva, dar, repet, a vândut mult prea multe pe nimic să mai permitem așa ceva. Dacă nu se va descurca cu datoriile, atunci o să avem toți o discuție cu el să vedem cum îl ajut. Deja a făcut circ cu skyjet-ul celor mici, care nu valorează foarte mult. Și dacă îl vindea, nu acoperea nici măcar o unime din ce are de dat peste tot”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Articolul integral, în Click!

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite