Rapperul Puya, prins drogat la volan în Bucureşti. Reacţia Poliţiei Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puya FOTO Instagram
Puya FOTO Instagram

În urma unui control de rutină al poliţiştilor bucureşteni efectuat miercuri, Puya, pe numele real Dragoş Gărdescu, de 42 de ani, a fost oprit în trafic şi testat cu drugTestul. Rezultatul a fost pozitiv la consumul de cocaină, iar la alcooltest rezultatul a ieşit negativ.

Ulterior, rapperul a fost dus la Institutul de Medicină Legală pentru a i se recolta mai multe probe. Dacă rezultatul analizelor va confirma rezultatul înregistrat de aparatul DrugTest, el va fi trimis în judecată. 

Poliţiştii i-au suspendat permisul şi i-au întocmit dosar penal. 

Conform unui comunicat de presă trimis de oamenii legii, „În data de 27 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, poliţiştii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezenţa în organism a substanţelor psihoactive“.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Cercetări Infracţiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Vă mai recomandăm:

Militari ai armatei ruse, furioşi că Putin a redus intensitatea operaţiunilor de invadare a Ucrainei. Ce a putut să-i spună un veteran lui Vladimir Putin

    

Sinuciderea culturală a Rusiei. Ioan Stanomir, politolog: „De la Stalin, ruşii au învăţat că un glonţ este soluţia“

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite